Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szíj Melinda kockás sapkája?!

Szíj Melinda kockás sapkája?!

Figyelt kérdés
Úgy hallottam tegnap a megamániában,h árverezik a sapkáját,és,hogy a rajongók meg is vennék!komolyan,ha ez igaz,akkor már nem értem,h némely ember hová süllyed?!sztem ez csak színjáték,mármint,hogy ő ilyen!annyira átlátszó a dolog!csak én látom így?szavazzunk rá,mert szegény így megw úgy...!olyan,mint tabáni volt!a hős szerelmes!hangjuk sincs olyan jó!nem h..e ez a nő,tudja,h így kíváncsiak vagyunk rá!mintahogy tabáninál volt!most meg elvan szva magától!nektek mi a véleményetek?
2010. nov. 4. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
az hogy hülye vagy ;)
2010. nov. 4. 23:25
 2/9 anonim válasza:
51%
Én szeretem Szíj Melindát:)
2010. nov. 4. 23:25
 3/9 A kérdező kommentje:
elsőnek!te meg alpári,h ilyenek írsz!gondolom most magadhoz nyúlsz örömödben,h jól beszóltál!nincs azzal baj,ha vki szereti,csak nagyon fura ez az egész!ja-akinek nem tetszik a kérdésem,és a véleményem,az legyenszíves nem engem minősíteni!
2010. nov. 4. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
sem sértésnek mondtam xD csak úgy írtad mintha bűn lenne :D amúgy Melinda a kedvencem abból a bagázsgól XD
2010. nov. 5. 00:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi lenne bűn???az,hogy nem őnmagát adja?!akkor a válaszom igen!persze ez az én véleményem!
2010. nov. 5. 07:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt gondolom hogy te nem vagy normális.. Miért sajnáltatná magát??
2010. nov. 6. 11:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért,mert így megsajnáljuk és ezáltal szimpátiát érzünk iránta!
2010. nov. 6. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem ez nem igaz.. Melinda így is úgy is (számomra) egy nagyon jó énekes.

Nem tudom miért bántják annyian

2010. nov. 6. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Látod,jól irod ez a te véleményed!enyém meg amit leírtam!ennyi!én így látom!neked meg lehet h másról van negatív véleményed!nem lehet mindenkit kedvelni,főleg,ha látszik,h ennyire megjátsza a mártírt!ha nem lenne ennyi esemény körülötte,még lehet,h megkedvelném!
2010. nov. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!