Miért mondják Amy Winehouse-ra hogy csúnya?
Azt nem mondom hogy a világ legszebb nője, de szerintem egyáltalán nem csúnya. Pl: Ezen a képen egész normálisan néz ki.
Nekem mindig is Amy lesz a legjobb és a legszebb.
RIP Amy :((((((
nyilván az mond ilyeneket aki csúnyának akarja látni, vagy érdeke , a szenzációhajhászás - a semmit nem kímélő tiszteletlenségig gátlástalan paparazzik ízléstelen fotóit beveszi...
A világ legszebb nőjéről is lehet ronda, perverz fotókat készíteni... ezt mindenki tudja.. csak egy kis ügyesség kérdése.. és mindjárt lehet generálni a dolgokat, hull a sok pénz a fotósok ölébe.. nem számít, hogy közben tönkre tesznek egy embert....
nem volt aki odafigyeljen, hogy ne fényképezzék állandóan, minden helyzetben, kiforgatva. megalázóan...
ezt már a nagy filmsztárok többsége nem engedi, hogy a közelébe jussanak ilyen lesifotósok, hiszen akárki kicsúfolható a megmerevített fotókon, vagy összevágott videókon stb..védeni kellett volna ettől..
én csinosnak tartom, arányos alkata volt igaz kicsit alacsony, d e mégis nagyon szépen tudta tartani magát, mozogni is egyedi volt a színpadon..
azon felül nagyon jól öltözködött...eredeti sminkje volt.. és az arca, bár picit erőteljes csontozatú volt, nagyon kifejező és fotogén tudott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!