Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok róla? (Kérdésed...

Mit gondoltok róla? (Kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Stohl Andrásról mi a véleményetek? Komolyan mindenki azért sajnálja mert hogy egy híres ember. Ez szégyen. Sír össze vissza hogy jajj ha börtönbe kerül akkor mi lesz a családjával. Meg most iskolákba jár hogy jó embernek higgyék. Szerintem ugyan úgy megérdemelné a börtönt büntetést mint minden más ember. Gusztustalanak tartom hogy ennyire sír mindenki érte.
2011. jún. 20. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is le kéne csukni.Kutyából nem lesz szalonna.Utálom.
2011. jún. 20. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
persze hogy meg kell kapnia azt a büntetést amit megérdemel. bár az első fokú ítélet azért szerintem túlzás volt. az meg hogy sajnálják azért van mert tényleg nem rossz ember. Más, hogy balesetért csukják le, mint valakit megölne, megtámadna, megerőszakolna, mert az egyértelműen rossz, agresszív emberre vall. Ez csak az ő felelőtlensége volt.
2011. jún. 20. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem sajnálom. Megérdemelné, hogy lecsukják. Attól még, hogy híres ember, rá is ugyanúgy vonatkoznak a törvények.
2011. jún. 20. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem sajnálom sőtt.. mindig is utáltam már csak ugy alapból irritálló volt. most meg hogy bűnt követett el nem szerettem meg.
2011. jún. 21. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:

nem az első ilyen balesete ...

azt mondta, hogy beletörődik a büntetésbe de utána egyből felebezett

2011. jún. 21. 18:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Kész viccnek tartom hogy minden kifogásokat talál.
2011. jún. 21. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
ha így halad akkor még meg is ússza végül az öregembert fogják pénzbírságra büntetni..Mo.
2011. jún. 23. 14:01
 8/10 anonim válasza:
Én sem sajnálom.Másnak is van karriere meg családja.Mást már régen lecsuktak volna...Másrészt sztem nem hatásos hogy most iskolákban hirdeti az "igét",hiszen ebből a kölykökben csak annyi fog megmaradni hogy az ilyet is meg lehet valahogy úszni.....
2011. júl. 18. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:

ez Mo.

Bezzeg egy jó munkás ember ittasan(nem DROGOSAN!!) okozott volna balesetett már börtön lett volna.

2011. júl. 19. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
és ez így van rendén
2011. júl. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!