Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? (Kérdésed...

Mit gondoltok? (Kérdésed rövid, magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés

Ma megettem reggelire 2db főtt tojást, 1 paradicsomot és egy epres joghurtot, tízóraira egy fél literes jegeskávét, 1 45 grammos ropit, mikor hazaértem délután megettem egy fasirtot, 2db aprósüteményt, töltött paprikát paprika nélkül-2 húsgombócot és egy kinder maxi kinget. Nagyon sok?:S Nem azt kérdezem hogy egészséges-e hanem hogy nagyon sok-e.

15L 163cm/59 kg

Mit ehetnék még ma ha éhes vagyok? Esetleg egy banán? Vagy egy bögre tej?

2011. máj. 5. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
igen nagyon sok:D és nem aza fontos hogy sok-e hanem hogy egészséges-e!miért amúgy neked nem az egészséged számít?különben is 15éves létedre fél liter kávét inni tízóraira...hát mi lesz később?én 17vagyok de még sose ittam kávét(mert undorító,tiszta koffein,rászokik a szervezet)az aprósütemény szemét,a kinder maxi king úgyszintén és különben is mindek kellett még azt is megenned mikor már ebédeltél előtte húsgombócot meg fasítot és egy rakat kaját? hát ezért vagy 59 kg :D bocsi a hangnememért nem akarlak megbántani,de rá kell jönni arra,hogy nem a mennyiség,a minőség számít,mert ez így olyan mintha egy jó kocsiba étolajat öntenénk üzemanyagnak.a te szervezeted is pont olyan rossz élelmiszerrel látod el :) egyébként a tojás,paradicsom,ropi és a töltött paprikának csak a parika része(amit nem ettél meg)még jók lettek volna.(:
2011. máj. 5. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

epres joghurt, kávé, ropi, fasirt, süti, kinder maxi king.

te most fogyózol???????????!!!!!!!!

2011. máj. 5. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!