Emlékeztek még a t. a. T. u. -ra?
Emlékeztek még a tatura? A két orosz lányra, Lenára, és Juliára? :) Bocsi, hogy ilyen hülye kérdést teszek fel, csak tegnap éjjel valahogy eszembe jutottak Lenáék, mert nekem 6-8 éves koromban ők voltak a kedvenceim (Utána Rihanna lett). És én nagyon szerettem a számaikat, a Nas ne dogonyat volt a kedvencem, és a Ya soshla s uma. Ti szerettétek őket? Melyik volt a kedvenc számotok tőlük? És szerintetek feloszlott a t.a.T.u.? Remélem nem. Én nagyon szerettem őket, amikor anya hétéves koromban terhes volt és kórházban volt, én végig az ő zenéjüket hallgattam, mert nagyon egyedül éreztem magam, de az ő zenéjük olyan különleges volt, hogy mindig sikerült lelket önteniük belém. Valami miatt a t.a.T.u. nagyon különleges, de nem tudom miért :D Ti is szerettétek? :) Bocsi, még egyszer a hülye kérdésért, de kiváncsi vagyok, mert nekem a t.a.T.u egy nagyon kedves emlék, szívesen hallgatom a zenéiket, és máig a napig rosszul esik, ha szidják :)
Köszi a válaszokat, csak kiváncsi vagyok :D
14/L
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:10
Melyiktől féltél a Ya soshla S uma-tól? :OO És miért féltél? :O Amúgy a Ya soshla s uma először nekem is kicsit ilyesztő volt, de utána imádtam xD
elöző válaszoló szerintem erre gondolsz:
http://www.youtube.com/watch?v=lAFCTWvDqxc
jajj ettől a kliptől mindig féltem :D
soha nem tudtam végig nézni igaz csak 4 éves voltam :D
De most 10 év után megnéztem és nem értem miért nem tudtam anno :DDD
ja és angolul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!