Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted ki a jobb? Justin...

Szerinted ki a jobb? Justin Bieber vagy Logan Miller?

Figyelt kérdés

Justin Bieber:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Logan Miller:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 17. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megnéztem mindegyik képet és akárhogy is, nekem Logan Miller!! <3 <3 ;-)
2011. júl. 16. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
szerinte Logan az nagyon csúnya úgyh JB
2011. júl. 16. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Jajjj, amikor meglátom A benne vagyok a bandában c. soriban Tripp Campbell-t, az az Logan Millert, szinte mindig elolvadok tőle!! Úgyhogy Miller! :)
2011. júl. 17. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
egyértelműen Logan Miller
2011. aug. 4. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Justin egy b*zi. Am Loganról pedig pont NEM lehet mondani, hogy ronda. Figyi, rólad is csinálhatnak szar amikor épp tele vagy pattanással, közbe meg vigyorognod kell amikor aszemedbevakuznak, vagy csak simán a képedbe nyomják a kamerát. Senki sincs mindig jó formában, bárkiröl készülhetnek elönytelen fotók, még egy szupermodellröl is. Am ponthogy Logan photoshop nélkl is jól néz ki. (Kövi válaszba linkelek) Senki sem tökéletes, de Logan nagyságrendel helyesebb, mint a bíbörke xD
2012. aug. 10. 00:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Justint utálom meg erről a Logan Miller gyerekről még nem is hallottam.Sz'al ejsze Miller XD
2013. ápr. 30. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!