Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért Jsutin Biebert piszkáljá...

Miért Jsutin Biebert piszkálják, hogy meleg, mikor Adam Lambert tényleg az, de őt nem zaklatják ilyenekkel?

Figyelt kérdés
Miért? Miért? Miért?
2011. jún. 17. 12:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert Adam nyilvánosan is vállalja.
2011. jún. 22. 18:43
 22/24 anonim válasza:
82%
Adam bevallota meg jobb is a zenéje de igazából nem nagyon hallgatom őket de szerintem adam job is.
2011. jún. 22. 19:42
 23/24 Szinyó válasza:
Én Adam Lambert zenéjét jobban szeretem, de azért ha az én kisfiamból olyan énekes lenne mint Justin én nagyon büszke lennék rá!!!!!
2012. nov. 11. 12:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Justin Bieber nem meleg. Nem vagyok a rajongója, de úgy gondolom, aki nem gabalyodott bele annyira az undorító gyűlölködésbe, az látja. JB -t azért b*zizzák le sokan, mert irritáló a stílusa. Régen "mézes-mázos-cukimuki" fiúcska volt, ma pedig már erőszakos, és nagyképű. Egyik sem jó. A zenéje sem valami hűha, de az irritáló fellépése okot adott/ad arra, hogy a hangja miatt is támadják a srácot.

Adam lambert pedig valóban meleg, de Ő egyrészt nyíltan felvállalja ezt, másrészt a dalaival, tetteivel, megnyilvánulásaival egyértelműen bebizonyította minden értelmes ember számára, hogy Ő jóval több annál, hogy leragadjunk vele azon a szinten, hogy "ah, hülye b*zi". Adam tehetséges, elfogadó, széles látókörű, ezt mindenkinek el kell ismerni. Aki pedig csak azért ítéli el őt, mert meleg, az a saját megpecsételt szegénységi bizonyítványát állítja ki, kész.

2013. jan. 31. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!