Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mikor fog feledésbe merülni...

Mikor fog feledésbe merülni Fluor Tomi és az ő Mizuja?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire sekélyesek a mostani tinik, hogy ilyen igénytelen, semmitmondó slágereket hallgatnak? Manapság tényleg Fluor a bálvány és SP a férfiideál???? SZÁNALMAS!
2011. jún. 3. 02:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Úristen, de mégis, mi aranyos, és mi cuki benne...? Ha nem lenne ilyen "nagy sztár", ha nem lenne híres... simán elmennél mellette az utcán, fel sem tűnne.
2011. jún. 7. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdezőnél a pont;)
2011. jún. 8. 01:33
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Orlando Bloom-mal is ez lenne a helyzet, ha nem lenne híres... Amúgy most miért sír a szád? Nem a k*rvákról, a cigiről, drogokról énekel... ha arról énekelne akkor meg az lenne a baj. Ennyit az emberek értelmiségéről... Akin nem lehet változtatni, az hülye marad sajnos... :/ xD
2011. jún. 10. 19:45
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Remélem hogy nemsokára.Olyan jó lenne,ha nem létezne a tomika,söpö,meg még ilyen "sztárkreálmányok" mert már rohadtul elegem van,hogy mindehol az ő nevüket látom.

14/L

2011. jún. 11. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

sztem még 3-4 hónapig max 6 hónapig menő lesz aztán ellesz felejtve, de ne, olyan könnnyen, mint más slágerek, mert ezt rengetegen hallgaták, rengeteg feldolgozása van, paródiája, szóval egy ideig még ezt lesz a "trendi

" :D

2011. jún. 11. 20:45
 16/19 A kérdező kommentje:

Na, örömmel veszem tudomásul, hogy akadnak még tizenévesek, akik nem szédültek meg :) Nagyon jó megfogalmazás a "sztárkreálmány". Ez tökéletesen lefedi, hogy nem tehetség van a fogalom mögött, hanem pusztán a média által túlzottan felkapott mű sztárocska, mert mi kell manapság az ilyenfajta "jó" zenéhez? Egy jó ügynök, megfelelő háttértámogatás. Mindeközben gyakran a valódi tehetségek pedig elvesznek a süllyesztőben, mert pénz hiányában képtelenek érvényesülni. És már most akkora az arca mindkettőnek (SP, Fluor), amekkorát több méltán elismert előadó sem enged meg magának...

Sajnálatos, de ilyen világban élünk. Erősen felhígult a zenei ipar.

A paródiák valóban jók, egy-kettőt én is ismerek, igen, ennek a hátránya, hogy ezzel is csak tovább éltetik a népszerűségét.

2011. jún. 12. 20:09
 17/19 anonim ***** válasza:
a Mizu asszem a legnézettebb magyar videó. Több mint 10 000 000 (10 millió) -szor megnézték, nem hiszem hogy elfelejtik. :)
2011. júl. 12. 17:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező,egyébként bocsi az offért,én vagyok a "sztárkreálmányos" csaj.:D

Csak annyit,hogy én csakis rock és metál muszikát hallgatok.:D

2011. júl. 12. 23:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes kedves utolsó! Én is rock és metal zene kedvelő vagyok többnyire, habár akadnak kivételek, ez nálam hangulat kérdése, sokféle zenét kedvelek. De a legnagyobb kedvenceim a rock illetve metalt játszó zenekarok közül emelkednek ki. :)
2011. júl. 13. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!