Fluor valóban ilyen nagyképű?
"Fluor az gáz"
lásd: periódus táblázat :D
légyszi a kérdésre a választ
Köszi!
akkor tessék a kérdésre a válasz: nem nagyképű, ő egy ájtatos elsőáldozó kisfiú...-.-
nézz rá és hallgasd meg egykét általa viccesnek tartott beböfögését, ha ezek alapján sem tartod nagyképű beképzelt parasztnak akkor tudlak sajnálni
... nem, egyáltalán nem nagyképű
nekem, legalábbis nem ez jön le.
a műsorokban is mindig közvetlen, jófej.
találkoztam már vele, Pesten, nem is koncerten, bevásárló központban, és odamentünk hozzá a barátnőmmel, és nagyon rendes volt, fényképezkettünk vele, nem nagyképűsködött, nem csak kép, és ok csá.. volt, hanem pár szót beszélünk is, és kérdezhettünk is.. jó volt
a csicskalángosban, pedig azért énekli: "én vagyok a legngyobb celeb, tapsolj ha szóba állok veled" részt, mert eddig underground körben mozgott, de már mainstreamban van. ezért sokan cseszekednek vele, hogy eladta magát a médiának, celeb lesz... de nem, csak k*rva nagy sikere lett.... megérte neki? meg persze! azt csinálja amit szeret, és az megfogott egy nagyobb tömeget.. mizut több mint 8.000.000. nézték meg. a székesfehérvári fellépésükön, SP-vel, több mint 3.000 voltak, egy plázában.... ez nem siker?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!