Szerinted Axl Rose jó pasi volt? Mennyire?
Nem a mostani énjére gondoltam, hanem még a 80-as, 90-es évek belire! Bár ha valakinek a mostani kinézete jön be, akkor azt is mondhatja... ízlések és pofonok :P [link] itt vannak róla képek, ha valaki nem ismerné! (a kinézetét nézd, ne azt, hogy hol/mit énekel!) Nemet és kort!
15/L
jaj, szegény, tönkrebotoxozta magát! :S
Mert a barátnőim szerint nagyon csúnya volt, de ők elfogultak, ugyanis egytől egyig utálják a Guns N' Roses-t! pedig nem a zenei ízlésüket kérdeztem! -.- Lehet utálni ezt a zenét, de az szerintem tény, hogy Axl nagyon jól nézett ki! :)
Imádom Axl-t, de sajnos annyira tönkretette magát :'(
Fantasztikusan nézett ki régen.
18/L
régen tényleg elég jó pasi volt. :) kár érte... amikor hosszú idő után láttam róla egy képet, alig ismertem fel. én is sajnálom, hogy ezt művelte magával. ha csak úgy szép lassan megöregszik, még mindig jobban nézne ki.
27/L
Jaj, isteni pasi volt:9 Egyszer láttam egy koncertfelvételt valahonnan a '90es évek legelejéről a tévében, hát amit leművelt a színpadon... nem csak azért nem tudtam levenni a szemem a képernyőről, mert szeretem a bandát:)
Imádom az ilyen kölyökképű, mégis férfias pasikat, de szegény nagyon tönkretette magát:/
dehogy meleg! csak jól néz ki :)
imádom én is benne, hogy arról a kölyök arcáról nem nézed le, hogy mekkora vadállat! http://www.youtube.com/watch?v=osRLMOJ0cW4 ártatlan arca van, de egyébként egy őrült! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!