Johnny Depp (*_____*) vagy Adam Lambert ( XD )?
Figyelt kérdés
Barátnőm és én ezen vitázunk már rég, én Johnnyra míg ő Adamra voksol. Szerintetek?2011. máj. 29. 07:25
43/58 anonim válasza:
Johnny!
Adam b*zi...
de ha nem is lenne az, akk is Johnny
Adam oan messze van tőle mint ide a Hold :D
44/58 anonim válasza:
Adam! övé vagyok!!! J.D. a nyomába sem ér!
45/58 anonim válasza:
Adam 1000x férfiasabb mint az a jonny:P és vagányabb, meg szexibb, ha már itt tartunk jonny depp férfi egyáltalán?
46/58 anonim válasza:
utolsó én pont nem beszélnék h Johnny nem férfi, amikor Adam a b*zi nem Johnny...
szval sztem egy kapcsolatban inkább Adam hordja a bugyit. :)
47/58 anonim válasza:
Jajj...sajnálom, hogy Adnek 20cm J.D nek meg...Van????
48/58 anonim válasza:
honnan tudod h 20 cm neki? tán láttad?
49/58 anonim válasza:
Hát...láttam is, meg nem is...azok a vékony nadrágok *.*
50/58 anonim válasza:
azok a vékony nadrágok... nekem arról annyi a véleményem, h van a tojás ha az megfő abból kiscsibe már nem lesz :D
magyarul azokba a nacikba teljesen belefő az izéje és impotens lesz. mondjuk am is a fiúkat szereti szal neki mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!