Nick Cave szerinted jó pasi?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 21:53
1/5 anonim válasza:
hát a kinézete alapján nnnneeemmmmm....
2/5 Katiecatie válasza:
dede, jó pasi:p
egyébként nekem valahogy olyan az ízlésem, hogy a különlegesek tetszenek, akik nem ilyen szokásos disney-álompasik:D
4/5 anonim válasza:
Szerelmes vagyok Nick Cavebe. Ő az állom pasiim
5/5 anonim válasza:
Én csak a Birthday Party korszakából ismerem, pár élő felvételt is láttam róla, és hihetetlen milyen karizmatikus előadó volt. Sugárzik belőle valami, ami megfogja az embert. Ritkán hallgatok BP-t, mert az a zene szerintem gonosz, mégis imádom. Így vagyok Cave-el is. Valamiért hihetetlenül vonz, de amúgy meg taszít. Ő ez egyik legerősebb előadó akit valaha láttam. Hogy jó pasi e, nem tudom, nem vagyok lány, de azt mondanám hogy jó pasi volt, mint már mondtam is, karizmatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!