Pákónak meglett írásbeli vizsgája, mit szóltok?
ma 20:32
Hát nekem nem barátom, de ha neked igen akkor húzd a....
Ezek a tételek, lol.
Az Állami Számvevőszék - a magyarok 95%-a szerintem azt se tudja, hogy eszik-e vagy isszák.
De a legjobb: A közigazgatás fogalma és szervezeti rendszere - négyévente változtatnak, megyék vannak, aztán régiók, netán vármegyék - mi a csudának ilyet megtanulni? Pláne hogy azok sem tudják, hogy most mi is van, akik benne dolgoznak, sőt sokszor a vezetőik sem :(
Azért Pákó nem hülye, csak színészkedik, amit mellesleg nagyon jól csinál. Én már beszéltem vele és egyáltalán nem olyan, mint, amit a médiában mutogat, hanem egy átlagos képességű, és egy teljesen átlagos viselkedésű ember, mint a legtöbb magyar. Amúgy meg tudhat a feltett kérdésekre simán válaszolni, hiszem csak meg kellett tanulnia a kérdésekre a választ és ott leírni, illetve majd elmondania. Azt, hogy hogyan fog a szóbelin teljesíteni majd meglátjuk, mert attól, hogy nem tud mindent kimondani, attól még ismerheti az országot és a rendjét. Ha te kimész Amerikába és elmész egy állampolgári vizsgára tőled se várnak el anyanyelvi szintet.
A magyarországi ösztöndíját igencsak megbecsülhette volna, mert nem egyszerű onnan eljutni egy másik ország egyetemére, mert nem nagyon vágják ott se az emberekhez a 3000 dolláros tandíjakat. A nyelvről meg csak annyit, hogy nézzük már el neki, hogy nem tudja kimondani az ö és ü hangokat, de beszél két nyelvet anyanyelvi szinten (angol és a sajátja) és magyarul se tudják már eladni 2 tehénért.
Ne bántsátok a Pákót!
Megteremtett magának egy lehetőséget, felismerve, hogy jobban megél belőle, mint a tanult szakmájából.
Ott a lehetőség mindenki előtt.
Beszélgettem vele, egy egyszerű lelkületű, érzékeny, ám mégis értelmes ember. Egyszerűségét sokan ki is használják.
A "művészete" nem az én ízlésemnek megfelelő,(akkor már inkább a Mága Zoli) de amit elért, dícséretes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!