Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gomezről vélemény? (Kérdésed...

Gomezről vélemény? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Nem vágom mi ebben olyan jó amit csinál, rángatózik mint egy idegbeteg azt kb ennyi, kb alig van változatosság mozgás terén az előadásai között.

Mellesleg iszonyatosan ocsmányan néz ki nő létére.

2011. máj. 14. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van!
2011. máj. 14. 19:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Figyelj én most csak a külsejéről beszélek.Ebben pedig rohadtul igazam van, mert nem arról van szó hogy szerencsétlen csúnyának született hanem ő maga csúfítja el magát a hajával, orr karikával, nőietlen öltözködéssel stb.
2011. máj. 14. 19:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Utolsónak üzenem. Nem felszínesem ítélem, nekem maga amit csinál sem tetszik, meg ahogy beszél. Ja és nyílván azért van bennt, mert vannak nála rosszabbak. Bár nem értem, hogy férkőzhet össze egy ének egy tánc produkcióval. Szerintem az énekben van a tehetség, a táncot meg meglehet tanulni. Ez a véleményem.
2011. máj. 14. 19:57
 14/22 A kérdező kommentje:

És igen, valszeg nem tudnék még úgyse énekelni mint a timi vagy a Teca, de ezért nem is jelentkezek iylen műsorba.

Nézőként viszont lehet véleményem, és biztos vagyok benne hogy sokkal nagyobb tehetségek is voltak a mezőnybe, csak hogy ők emberként valszeg átlagosabbak voltak a magyar közvélemény számára.

2011. máj. 14. 19:59
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Eddig minden "produkciója" ugyan olyan volt: vonaglik össze vissza, fojtogatja magát, sirdogál. Ilyet bárki tud. Nagyon unalmas. Remélem kiesik.
2011. máj. 14. 20:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A külseje meg télleg más dolog. Nem az alapján kell megítélni a produkciót vagy a személyiségét.
2011. máj. 14. 20:03
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem mért hasonlítják mindig az eredetihez az éneket. Senki sem fogja úgy elénekelni, mint amilyen az eredeti. Ez nem is erről szól. Ne legyél már ennyire sík hülye. Az meg kibaaszottul szánalmas, hogy a külsejét fikázod. Van egy olyan érzésem, ha feltennél ide egy képet, többen lefikáznának, mint Őt. Nyomorék
2011. máj. 14. 20:44
 18/22 A kérdező kommentje:

Szólásszabadság van baszod, arról mondok véleményt amiről akarok.Csak a vak nem látja hogy ocsmányul néz ki, amiről CSAK ő tehet mert ő maga alakította így a külsejét.

És ettől tök függetlenül mellesleg még a produkciója is fos amivel kb műsor után semmit nem lehet kezdeni.

Szerintem meg te vagy rohadtul ocsmány, ezzel az erővel mondhatom én is csak semmi értelme mert úgy se derül ki.

2011. máj. 14. 21:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szólásszabadság van baszod, arról mondok véleményt amiről akarok.Csak a vak nem látja hogy ocsmányul néz ki, amiről CSAK ő tehet mert ő maga alakította így a külsejét.

És ettől tök függetlenül mellesleg még a produkciója is fos amivel kb műsor után semmit nem lehet kezdeni.

"'

Tudod, lehet véleményed nem erről van szó.

CSak ha ilyen véleménnyel vagy egy olyan emberről, akit személyesen nem is ismersz csak képernyőn keresztül látsz, akkor emberileg is egy elég felszínes, nulla lehetsz.Most én is írtam rólad egy véleményt úgy, hogy nem ismerlek, de én egy valamit megtanultam sosem ítélkezek senki felett csupán a külseje miatt. Remélem idővel majd te is rájössz. Vannak produkciók amik nekem sem tetszenek, de ennyire nem leszek dühös , mérges miatta mint te. Neked komoly bajaid lehetnek. Csak simán megnézek egy másik produkciót, vagy átmegyek ' rajta, úgy hogy nem foglalkozok vele kész.

És mi a baj külsejével? Az hogy nem néz ki annyira nőnek?:) És, ha neki így a jó? Azt csinál a saját külsejével amit akar. Nem muszáj ránézned, ha fáj.

2011. máj. 14. 22:22
 20/22 anonim ***** válasza:
jah szólásszabadság. te elmondhatod amit gondolsz, ő meg nézhet ki úgy, ahogy akar.
2011. máj. 15. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!