Szerinted közuluk melyik fiuk néznek ki jol? (Képek alul)
Egyértelmű, h Brad Pitt:) a többi nem tetszik, viszont megjegyezném, h Zack Efron már egy kicsit nőtt:P
A zenemagazinos gyerek pont az ideálom. Hosszú haj, szakáll, tömzsi alkat, gitár.... *.* Bár minden fiú ilyen álomszép lenne!
Második Jonny Depp. Mert van stílusa.
21/L
1:Robert Pattinson - nem tartom férfinak
2:Johnny Depp - na ő férfi a mezőnyből ő az egyik legjobb számomra, jól néz ki, férfias, és jó abban amit csinál
3: Zac Efron - Szintén nem tartom férfinak kizárt dolog, hogy egy ilyen vagy ehhez hasonló pasival összejönnék
4: Halász Feri - hát nem rossz, de annyira nem is az esetem
5 - SP????????? Hogy kerül ide hiszen ő lány nem???????
6- Alekosz hát jól semmiképpen sem néz ki, de a humort díjazom és szeretem azokat a fickókat akik bár nem egy görög adoniszok mégis a stílusukkal elvarázsolják az embert
7 - Brad Pitt hát nekem eddig csak egyszer tetszett Ha eljön Joe Black ott nagyon jól nézett ki de igazából nem tetszik, de színészként rengeteget fejlődött!
8- Anthony Kiedis - fúúúúúú őt nem ismerem, de jól néz ki közel áll ahhoz a stílushoz, ami bejön nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!