Szerinted közuluk melyik fiuk néznek ki jol? (Képek alul)
2011. máj. 14. 18:50
1/28 anonim válasza:
Egyik sem az esetem, de ha már választani kell, akkor Brad Pitt.
4/28 dag válasza:
Az első két válaszoló vgány!
EGYIK SEM!!!!Brad Pitt :D
Lecidáznátok ti mindegyiket!
6/28 anonim válasza:
Ha mindenképpen választanom kellene, akkor Johnny és Brad Pitt
Meg talán az utolsó, bár neki a stílusát annyira nem szeretem.
A többi meg (Zac Efron,Róbert patiszon, Sp , Alekosz stb..) Kösz ezeket kihagynám. xD
9/28 anonim válasza:
Nekem Johnny Depp nagyon bejön, csak a színes, szivecskés karkötő szúrja a szemem ezen a képen, de egyébként jó pasi és az egyik kedvenc színészem.
10/28 anonim válasza:
Micsoda?? Ameddig nem ismersz légyszíves ne állíts ilyet. Nem tudom feltűnt-e, de mindegyik szereplő különböző stílust képviselt, nincs olyan ember, akinek minden tetszik. Az én ízlésem nem szerepelt a képeken. Egy olyan kép sincs,amitől libabőrös lesz a karom és vonzalmat érzek. Ez tudatosan nem irányítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!