Figyelem! ALEKOSZ FOG GYŐZNI, MERT A BLIKKNÉL MÁR MOST LEHET KÉRDÉST FELTENNI ÉVÁNAK ÉS JERZSINEK AKIK HOLNAP DÉLELŐTT LESZNEK A VENDÉGEK! Mit szóltok?
ahj..megint ezek a feltételezések...honnantudod hogy alek fog nyerni? alek ha megnyeri ha nem ő már az új műsorával kell hogy foglalkozzon.vagy éppen máshol lesz.nem kell egyből mindig keresni a csalást!!!!majd ma eldől ki nyeri meg.de hajrá Alekinnyyó
(amúgy bécinél is ugyanezvolt,hogy "vele nyereti meg majd az rtl" ígylett?)
Első vagyok.
Szerintem ez félreértelmezhető...
Jerzy.
Egyszerűen azért, mert nincs más opció.
Éva vállalhatatlan, alkoholista, eddig eszköz volt a nézettség fenntartására, de már nem kell hisz vége a műsornak. Ráadásul az utolsó két párbaját éppencsak megnyerte (az RTL jóságos manipulálásával), és ott is az Alekosz-fanok erősítették, akik most a fináléban értelemszerűen nem lesznek ott mögötte.
Alekosz hozta a nézettséget, de nyerni ő sem fog, ő kap saját műsort jó pénzért, és így továbbra is a reflektorfényben maradhat.
Jerzy viszont erősödik a nehéz múltja miatt, plusz aki utálja az Éva-Alekosz duót (és ők is vannak szép számmal), az majd rászavaz. És ha megnyeri, akkor erről még sokáig lehet majd cikkezni meg Fókusz-riportot forgatni, hogy a szegény fiú élete hogy változott meg a nyereménnyel (koldusból királyfi effektus).
+ ha megnézzük az eddigi évadokat, a nagy esélyesek helyett mindig a szürkébbnek tartott szépfiú nyer (Szabolcs, Laci, Milo) - ebbe a sormintába tökéletesen beleillik Jerzy.
Ezért fog ő nyerni.
Igazad van én is gondotlam már erre. De nem vállal nagy kockázatot a csatorna hogy nem Alek nyer? Mert neki van a legnagyobb tábora..
én örülnék Jerzy győzelmének is, csak ne Alekosz nyerjen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!