Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Figyelem! ALEKOSZ FOG GYŐZNI,...

Figyelem! ALEKOSZ FOG GYŐZNI, MERT A BLIKKNÉL MÁR MOST LEHET KÉRDÉST FELTENNI ÉVÁNAK ÉS JERZSINEK AKIK HOLNAP DÉLELŐTT LESZNEK A VENDÉGEK! Mit szóltok?

Figyelt kérdés
Egyértelmű szerintetek is Alek győzelme????
2011. máj. 8. 17:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Linkelnél?:OO
2011. máj. 8. 17:50
 2/25 A kérdező kommentje:
2011. máj. 8. 17:51
 3/25 anonim ***** válasza:
34%

ahj..megint ezek a feltételezések...honnantudod hogy alek fog nyerni? alek ha megnyeri ha nem ő már az új műsorával kell hogy foglalkozzon.vagy éppen máshol lesz.nem kell egyből mindig keresni a csalást!!!!majd ma eldől ki nyeri meg.de hajrá Alekinnyyó

(amúgy bécinél is ugyanezvolt,hogy "vele nyereti meg majd az rtl" ígylett?)

2011. máj. 8. 18:20
 4/25 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem ez félreértelmezhető...

2011. máj. 8. 18:31
 5/25 anonim ***** válasza:
Jerzy fog nyerni erre fogadni is mernék!
2011. máj. 8. 18:44
 6/25 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászóló! Ebben miért vagy annyira biztos? Miből gondolod?
2011. máj. 8. 19:12
 7/25 anonim ***** válasza:

Jerzy.

Egyszerűen azért, mert nincs más opció.

Éva vállalhatatlan, alkoholista, eddig eszköz volt a nézettség fenntartására, de már nem kell hisz vége a műsornak. Ráadásul az utolsó két párbaját éppencsak megnyerte (az RTL jóságos manipulálásával), és ott is az Alekosz-fanok erősítették, akik most a fináléban értelemszerűen nem lesznek ott mögötte.

Alekosz hozta a nézettséget, de nyerni ő sem fog, ő kap saját műsort jó pénzért, és így továbbra is a reflektorfényben maradhat.

Jerzy viszont erősödik a nehéz múltja miatt, plusz aki utálja az Éva-Alekosz duót (és ők is vannak szép számmal), az majd rászavaz. És ha megnyeri, akkor erről még sokáig lehet majd cikkezni meg Fókusz-riportot forgatni, hogy a szegény fiú élete hogy változott meg a nyereménnyel (koldusból királyfi effektus).

+ ha megnézzük az eddigi évadokat, a nagy esélyesek helyett mindig a szürkébbnek tartott szépfiú nyer (Szabolcs, Laci, Milo) - ebbe a sormintába tökéletesen beleillik Jerzy.

Ezért fog ő nyerni.

2011. máj. 8. 19:29
 8/25 A kérdező kommentje:

Igazad van én is gondotlam már erre. De nem vállal nagy kockázatot a csatorna hogy nem Alek nyer? Mert neki van a legnagyobb tábora..

én örülnék Jerzy győzelmének is, csak ne Alekosz nyerjen!!!

2011. máj. 8. 19:58
 9/25 anonim ***** válasza:
figy! Alekosz kap 20 milliót amiért elválja a müsort ami menni fog..És furcsa lenne hogy még meg is nyerné meg még külön lové meg müsor..ilyen nem lessz!
2011. máj. 8. 20:13
 10/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom a férjemnek de nem hisz nekem. Szerinte mindent megadhat a csatorna ennek a félkegyelműnek.
2011. máj. 8. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!