Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » ROXFORTOSOK FIGYELEM! LENN...

ROXFORTOSOK FIGYELEM! LENN EGY PÁR KÉRDÉSEM. LENT TÖBB. OK?

Figyelt kérdés

Kedves varázslótársaim! Néhány kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni:

Az idei tanévre melyik varázspálcát ajánlott megvenni?

Hallottam, hogy nyáron egy új részt építettek az iskola területéhez, tudtok róla valamit?

Igaz, hogy lecserélték a szakácsnőt? Ha igen akkor már nem Józsika néni fog nekünk ízletes (?) ebédet főzni?? :O :((

Ennyi, köszönöm.

MUGLIK, KÍMÉLJETEK A HOZZÁSZÓLÁSAITOKKAL, KÖSZÖNÖM!

2011. aug. 19. 16:13
 1/8 anonim válasza:

...

o_o

huh

ez súlyos

2011. aug. 19. 16:33
 2/8 anonim válasza:

Szerintem kőrisfapálcát vegyél teveszőrizomhúrral!

Józsika nénit nem cserélték le, viszont felvették Hagridot, Gizi bácsit, és Sanyi nénit is! Remélem jó lesz a kaja...

2011. aug. 19. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:

ha a korábbi bevált, szerintem ne vegyél újabb pálcát. :) vagy eltört? :S akkor én tiszafát vennék egyszarvú szőrével. :)

az új iskolarészről csak annyit, hogy felújították a bájitaltan termet, mert Seamus Finnigan elszúrta az egyik bájitalát és felrobbant az egész pincehelyiség. Piton prof elég morcos volt, és még ijesztőbb látványt nyújtott úgy, hogy görbe orra fekete kormos lett, a haja pedig égnek állt, annak ellenére, hogy a természetes alapanyagú, saját hajzsírjával beállított frizurájával több órán át vesződött.

Józsi néniről úgy tudom, hogy nyugdíjba vonult, miután Neville varangyát, Trevort véletlenül belefőzte a zöldborsó levesbe - innentől már tudtuk, miért volt zöld a leves. borzasztó íze volt, ráadásul néha még brekegett is a kanálon lévő adag. Józsi néni helyett valami hatméteres transzvesztita fog főzni ránk, nagy valószínűséggel a mindennapi menü a virsli lesz egy kis majonézzel.

xDDDDD

am nemrég kezdtem újraolvasni az első könyvet, a "Nicolas Flamel" c. fejezet következik. ;) további jó szórakozást. :D:D

2011. aug. 21. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

nem mellesleg Piton vagy 200 pontot levont a Griffendéltől emiatt a baki miatt. Seamust mindkét nagylábujjánál fogva fellógatták a sötét varázslatok kivédése terem plafonján található dínó-csontvázra, és utána már nem csak a dínó-csontváz lógott alá. Rowling a gyermekek gyenge idegzetére való tekintettel ezeket az információkat inkább kihagyta a könyvből, és sajnos az új konyhásbácsiról sem tett említést. :(

ha van kedved ilyenekről hülyéskedni, írj nyugodtan privátot. :D

2011. aug. 21. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
piton már meghalt! És ő volt a kedvencem mindig is, szóval ne izéljétel...
2011. szept. 25. 20:25
 6/8 anonim válasza:
de hülye vagy -.- a roxfortban nincs szakácsnő, házimanók főznek.. és nem ajánlott semmilyen pálca, hanem mindenkinek személyre van szabva.. a többihez meg pedig már no comment.-.-
2011. szept. 26. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Pálca választja a varázslót, nem fordítva... Sügér X)
2012. szept. 20. 09:05
 8/8 anonim válasza:

A szakácsok házimanók nem emberek és nem Józsinak hívták a szakácsmanót csak ezt híresztelték !!

Amúgy igen új rész épül a Roxfordban repüléshez edzőterem

lessz akadálypálya meg minden nagyon jó lessz már alig várom

. Ja és ha már van pálcád és nem törött akor nem vehetsz újat mert a te pálcáddal tudsz a legjobban varázsolni mert amikor vetted téged választott nem te őt !!

2013. márc. 20. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!