Szerinted sem Alekosz nyeri a VV4-et?
Szerintem nem, a csatorna így veszi rá hogy elvállalja a feleségkereső műsort...ha nyer 50 milkát, mindennel együtt, nem kell neki nőt keresni lesz bőven jelentkező.
Mostanában elég rosszkedvű, szerintem érzi vagy tudja hogy nem nyer, és miért húzgálta a száját amikor indultak megnézni a nyermeénylakást.
Mindenkinél kiverné a biztosítékot ha nyerne és még plusszban kapna 10 millát a műsoráért is Egy semmirekellő abberált ******.
Éva vagy jerzy nyer.
Én úgy gondolom, hogy szoros lesz, de Alekosz nyer. Jerzyre maximum azok szavaznak majd, akik sajnálják a múltja miatt. Éva biztos nem nyer.
Bár ha belegondoltok, akármit mondhattok Alekoszra, ő csinálta a műsort, neki kellene megnyerni. Nem kell azzal jönni, hogy lesz saját műsora és ezért nem ő nyer. A másik két döntős is halára keresi majd magát saját műsor nélkül.. ;)
Akinek nem szimpatikus sem az okostojás Alekosz, sem a törtető Éva, az mind Jerzyre fog szavazni.
Eddig úgy tűnik, hogy ezen normális gondolkodású személyek nincsenek kevesen, mondhatjuk úgy is, hogy sokkal többen vannak, mint az Aletosz fanok, azzal a bohóc Olivér vezetésével. Nagy koppanás lesz...
Ezért nyer, fölényesen JERZY!
Egyet értek veled, és ezt az ingyenélőt még 1 hónapig tartja a retek klub, plusz kap érte még 10 millát...de olyan országban ahol győzike, benkő dániel, pákó az ügyeletes sztárok ott elfér egy alekosz is.
szégyen!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!