Ki nyeri a VV4-et, (Alekosz, Éva, Jerzy)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:51
1/13 bumbi02 válasza:
A szerkesztőket kérdezd. Alekosz biztos nem, mert ő megkapta a műsorát, amivel elég pénzt fog szerezni. Ha én lennék a szerkesztő akkor Jerzyvel nyeretném meg, hiszen ő a háttérből feltört, és csak az utóbbi időben ilyen "sikeres".
De sose lehet tudni. Egy biztos. Az aki a legtöbb smst kapja= Az RTL Klub.
3/13 anonim válasza:
Én amitóa Béci kiesett nem nézem, csak néha ha be van kapcsolva a tv, de különösebben nem követem. Ha a 3-ból kell választani, akkor Éva nyerje meg. Igaz, utálom, mint a sz@rt, de inkább mint a pszichopata alekosz, vagy a jerzy, mert akkor azt hinné szereti vki, pedig hát nem. Akkor legyen az éva, bár akkor el lesz szállva magától.
4/13 anonim válasza:
nem tom h eldöntötte-e már az rtl
5/13 anonim válasza:
Remélem Éva nyer.Bár ahogy most látom,hogy a negyedik párbajt is megnyerte,esélyesnek látom a győzelemre.
6/13 anonim válasza:
Nagyon remélem ,hogy Éva, a többi egy f*szfej és a múltkori viselkedésével ezt csak még jobban megmutatta.
7/13 anonim válasza:
Akkor is Alekinnyó nyer, akárki akármit mond!
8/13 anonim válasza:
Éva egy alkoholista, kivénhedt prosti.
9/13 anonim válasza:
Alekígyó meg egy bugyuta, balfsz, büdössxggű, trottyos szxrosgatyás, alkoholista, primitív állat. Remélem, nem ő nyeri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!