Szerintem nem, apuka nem valaki, csak az emberek ezt vágják mindenki fejéhez.
2011. máj. 7. 09:13
12/18 A kérdező kommentje:
Jah, értem.
2011. máj. 7. 20:33
13/18 anonim válasza:
döbbenet hogy egy ilyen f.os számot mint a mizu, már majdnem 6 millióan néztek meg
2011. máj. 8. 12:54
14/18 anonim válasza:
05-08 12:54 - Döbbenet hogy ilyen fos ember nem tud mással foglalkozni...
Mi a sz*r bajotok van már megint? Nem győzök már oltogatni xDD Szóval, nagyon egy szemét, bunkó, paraszt állat, az, aki semmit se tett azért, hogy jobb legyen akárkinek is, azt' még itt pattog. Fluor, amit csinál, azzal jót tesz magának is, és a fél országnak is, mert szeretik. Bár, nem tudom, hogy ez a sok irigy kis f*sz mit pattog állandóan... Már bocs a ronda szavakért, de ezek a nemnormális b*zizósak, ahelyett hogy mennének dolgozni, vagy diákmunkát vállalni, itt csesztetik azokat, akiket szeretnek. Mekkora egy bunkó parasztok vagytok ti! -.-" xD
2011. jún. 17. 06:48
15/18 anonim válasza:
Bun.kó paraszt vagy te! Nekem 2 gyerekem van és egyáltalán nem örülök neki, hogy ilyen nem zenének nevezhető valamin kell felnőniük. De már kezdem velük megismertetni az igazi jó igényes magyar zenéket, amik a 80-as években mentek. Mert a mostani zenepiac minősíthetetlen. A múltkor a Youtube-n néztem pár magyar számot a 80-as évekből. És olvastam a kommenteket. Kellemes meglepetés volt számomra hogy mennyi tizenéves írt hogy ők 13-16 évesek, és milyen jó zenék voltak akkoriban és ők is ezeket hallgatják. Szerencsére nem minden mai tinit vonz be ez a nagyfokú igénytelenség.
2011. jún. 17. 07:57
16/18 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Sajnálom a kisgyerekeket, hogy Te mondod (vagy szoktatod) a gyerekeidnek meg, hogy mit halgassanak... Drogokról énekel Fluor? Sz.xről énekel? Öngyilkosságról énekel? NEM... Akkor?
Perszee, mert van 2 gyereked, most azt hiszed hogy körülötted forog a világ? Már elnézést, nem kéne így beszélnem, tudom, de akkor se bírom fel fogni...
Ha nem tetszik valami, akkor ne halgasd. Enyííí
2011. jún. 17. 09:34
17/18 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném hogy a Mizu száma lopott. Csak volt még régebben egy másik gyerek, (már nem tom ki) Aki nem volt ennyire felkapott, és az ő száma volt. Szóval a Mizu az lopott számnak "számít"
2011. júl. 19. 15:42
18/18 anonim válasza:
Nem lopott a Mizu, nem tudom hogy melyik gyökér találta ki, de az biztos hogy unatkozott...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!