Harry herceggel hogyan lehetne kapcsolatba lépni? Facebook? Twitter? Msn?
Jó ne haragudjatok!
Csak elkapott a hév, hátha van valami lehetőség.Így visszaolvasva tényleg bután hangzik.:D
Én nem összejönni szeretnék vele, vagy a pénzére fáj a fogam... boldog vagyok a szerény kis összegemmel.
beteg, árva, fogyatékos vagy másmilyen hátrányban szenvedő gyerekeknek szeretnék segíteni, a világ minden táján, és mivel ő is ebben tevékenykedik, gondoltam hátha van bármilyen lehetőség arra, hogy segítsen nekem.:)
Vilmos ennél a szervezetnél volt régebben jótékonysági munkán. (Hogy Harry is volt e itt azt nem tudom)
De mondom ott az link ahol Clarence House-hoz, írj oda és azt majd meglátod hogy válaszolnak e.
Harry itt jótékonykodott
Ne haragudj én is megmosolyogtam ezt a kérdést...
Szerinted a világ összes táján az utóbbi néhány napban hán ynő szeretne összejönni Harry herceggel? Ha megfigyeled csak péntek óta egy csomó kérdést tettek fel vele kapcsolatban, szóval rengeteg rengetek lánynak megtetszett most. Ezen ilyen álmodozás szinten jó gondolkozni, de ennél komolyabban nagy butaság. Most olyan dolgokat nem hozok fel hogy gondolom nem milliárdosok a szüleid (mint pl Kate szülei, vagy Harry volt barátnőjéé) vagy hogy nem angol az anyanyelved, esetleg hogy nem számukra megfelelő a vallásod.
Tudom az is könnyen eszébe jut az embernek, hogy ha Kate-nek sikerült, akkor bárkinek sikerülhet. Igen, de Kate egy törtető lány lehet + ha nem milliárdosok a szülei akkor Vilmos közelébe sem juthatott volna + valamit nagyon tudhat ha befogadták polgár létére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!