Justin Bieber. Swag? Mi ez a swag?
Figyelt kérdés
sok Justin Biberes dolognál láttam, meg van zenéjében is... mi ez???2011. ápr. 29. 22:23
1/12 anonim válasza:
hát én bieberről még nem hallottam viszont justin beanbearről elég gyakran nemlehet h elírtad?
2/12 anonim válasza:
A swag kinézetet, stílust jelent, így együtt.
A bieber gyerek esetén ez homokost, köcsögöt, nyálas lányhangú takonygépet jelent.
=)
3/12 A kérdező kommentje:
és soulja boy setében?? :D
2011. ápr. 29. 23:00
4/12 A kérdező kommentje:
beanber.. :P :D nem még nem hallottam.. :D
és akkor hogy értelmezzük, soulja boy zenéjében a pretty boy swag-at?? csinos pasi menő/fasza/laza stílusa?? ez igy nyersen, nem magyarosan értem...
2011. ápr. 29. 23:03
5/12 anonim válasza:
hú, ez valami rövidítés is egyébként. calami sexy way... nem tudom tovább :D
6/12 A kérdező kommentje:
:D mr olvastam több dolgot....
a mozaik betűs része: Sexy With a Litl bit Gangxsta
2011. máj. 7. 09:33
8/12 A kérdező kommentje:
:DD
2011. máj. 7. 14:57
9/12 anonim válasza:
Sexy With A bit of Gangsta illetve stílus, de nem öltözködés, hanem inkább ilyen erőltetett egó. vagy például ha pff mi tudom én supra swag, akkor az az, hogy menőzik vele.
10/12 anonim válasza:
justin bieber esetében pl: She Wants A Gentleman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!