Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MM-et mért buz-izza le mindenki?

MM-et mért buz-izza le mindenki?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
nézz már rá.
2011. ápr. 22. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
ki az az mm? komolyan nem vágom,meglesem google képkeresőbe azt jövök nyilatkozni...
2011. ápr. 22. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ma 18:57 vagyok: öcsém hova fajul ez a világ? mai tiniknek ilyen a sztár? kész röhej,amugy ez valami zenész fogadjunk
2011. ápr. 22. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Tényleg ki az az MM?
2011. ápr. 22. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Az egy Justin Bieber hasonmás. Most komoly nézz rá! Lenyalt haj csőnaci. És szerinted az egy normális fiú aki ilyeneket énekel? De szerintem nekik az egész családjuk ilyen genetikailag öröklődött biztos. Nézzetek rá a bátyjára!
2011. ápr. 22. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert nyomorékok. Nem szeretem sem MM-et,sem Justin Biebert,nevetségesnek tartom Sp-t ,Fluort és az összes próbálkozó kissrácot.DE sokkal szánalmasabbnak érzem,mikor valaki nem szeret egy előadót és akkor így b*zi,úgy b*zi. Végre valahára megmondhatná nekem valaki a következőket:

Miért b*ziztok mindenkit aki nem szimpi?

Mi közötök van egyáltalán a szexualitásukhoz?

Miért kezelitek a homoszexualitást negatívumként és miért használjátok szitokszóként?

2011. ápr. 22. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:

"kész röhej,amugy ez valami zenész fogadjunk"

Huh, a zenésztől nagyon távol áll. Inkább mondjuk úgy, hogy celeb, akinek van pár igénytelen száma.

2011. ápr. 22. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:

A b.zizással én sem értek egyet, de ez a kis izzé... hát, nekem egy olyan 10-11 éves kisiskolás jut róla eszembe, aki még naagyon komolynak hiszi magát, mert van csőnadrágja, és mert minden reggel izzik a vasaló. Tipikus alkat. Nincs hang, nincs tehetség, nem igazi pasi (bocs, kisfiú) és millió tinicske csorgatja a nyálát a posztere előtt. Ugyanez a karakter Fluor és a többi is. De most nézzétek meg László Attilát (a csillag születikben versenyez). Nincs rajta csőnadrág, nincs kivasalva a haja, nincs rajta emócucc vagy fekete körömlakk. Csak kiáll és énekel, és aki hallja hasraesik a tehetsége előtt. Gyönyörűszép székelyes tájszólása van, és valami hihetetlen aranyos. És van hangja! És mit eredményez ez? A tinik továbbra is ezeket a lenyalt fejű kiscsávókat istenítik. Ennyi.

16/L

2011. ápr. 24. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 19:58-as vagyok.

Utolsó ,részben igazad van. Én már kinőttem az ilyen Justin Bieber-féle gyerekekből,de én valahol értem ,hogy miért ilyen népszerűek. Mert nagyon szép,és jó amit leírtál,de az a fiú sohasem lesz sztár,mert nem sztár-alkat. Tudod nagyon sokat számít a külső megjelenés és a színpadi kiállás. Nálam is nagyon fontos a hang,de emellett legalább annyira hangsúlyosnak érzem a többit. Hiába jó valakinek a hangja ,ha nincs megfelelő körítés,nem jó előadó az illető,egy idő után unalmassá válik,és egy László Attila soha nem lesz sikeres a main stream zeneiparban,hiába énekel nagyon szépen. Vannak akiknek nincs tehetségük ,de olyan jól kiépítettek egy imidzset,és tudják mi kell a célközönségnek ,hogy hang nélkül is sikeresek ,mint pl SP. DE a magyar zene nagyon alul van,elenyésző az igazi zenészek száma,mint pl Ákos ,és az idősebb korosztály.

Külföldön is ugyanez van: ott van Kesha,Britney,akik népszerűek és jó zenét csinálnak,pedig nem a hangjuk miatt szeretjük őket.

De a legjobb ha minden egyben van ,legyen hang is és előadói tehetség ,kisugárzás és vonzó külső,mint pl egy Adam Lambert-nél.

2011. ápr. 24. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ma 00.17-es vagyok. Remélem nem lesz igazad Lászó Attilával kapcsolatban. :) De egyetértek, ebben a hatásvadász világban, a zeneiparban kell csomagolás az ilyen tehetségeknek is. Nagyon sajnálnám ha eltűnne a süllyesztőben, csak mert olyan amilyen és nem egy diszkóarc. Drukkolok neki! :) Ákosnál is nagyon ott vagyok! Hihetetlenül jó énekes, de neki sem ragyog annyira a csillaga. :)
2011. ápr. 24. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!