MM-et mért buz-izza le mindenki?
Azért mert nyomorékok. Nem szeretem sem MM-et,sem Justin Biebert,nevetségesnek tartom Sp-t ,Fluort és az összes próbálkozó kissrácot.DE sokkal szánalmasabbnak érzem,mikor valaki nem szeret egy előadót és akkor így b*zi,úgy b*zi. Végre valahára megmondhatná nekem valaki a következőket:
Miért b*ziztok mindenkit aki nem szimpi?
Mi közötök van egyáltalán a szexualitásukhoz?
Miért kezelitek a homoszexualitást negatívumként és miért használjátok szitokszóként?
"kész röhej,amugy ez valami zenész fogadjunk"
Huh, a zenésztől nagyon távol áll. Inkább mondjuk úgy, hogy celeb, akinek van pár igénytelen száma.
A b.zizással én sem értek egyet, de ez a kis izzé... hát, nekem egy olyan 10-11 éves kisiskolás jut róla eszembe, aki még naagyon komolynak hiszi magát, mert van csőnadrágja, és mert minden reggel izzik a vasaló. Tipikus alkat. Nincs hang, nincs tehetség, nem igazi pasi (bocs, kisfiú) és millió tinicske csorgatja a nyálát a posztere előtt. Ugyanez a karakter Fluor és a többi is. De most nézzétek meg László Attilát (a csillag születikben versenyez). Nincs rajta csőnadrág, nincs kivasalva a haja, nincs rajta emócucc vagy fekete körömlakk. Csak kiáll és énekel, és aki hallja hasraesik a tehetsége előtt. Gyönyörűszép székelyes tájszólása van, és valami hihetetlen aranyos. És van hangja! És mit eredményez ez? A tinik továbbra is ezeket a lenyalt fejű kiscsávókat istenítik. Ennyi.
16/L
tegnapelőtt 19:58-as vagyok.
Utolsó ,részben igazad van. Én már kinőttem az ilyen Justin Bieber-féle gyerekekből,de én valahol értem ,hogy miért ilyen népszerűek. Mert nagyon szép,és jó amit leírtál,de az a fiú sohasem lesz sztár,mert nem sztár-alkat. Tudod nagyon sokat számít a külső megjelenés és a színpadi kiállás. Nálam is nagyon fontos a hang,de emellett legalább annyira hangsúlyosnak érzem a többit. Hiába jó valakinek a hangja ,ha nincs megfelelő körítés,nem jó előadó az illető,egy idő után unalmassá válik,és egy László Attila soha nem lesz sikeres a main stream zeneiparban,hiába énekel nagyon szépen. Vannak akiknek nincs tehetségük ,de olyan jól kiépítettek egy imidzset,és tudják mi kell a célközönségnek ,hogy hang nélkül is sikeresek ,mint pl SP. DE a magyar zene nagyon alul van,elenyésző az igazi zenészek száma,mint pl Ákos ,és az idősebb korosztály.
Külföldön is ugyanez van: ott van Kesha,Britney,akik népszerűek és jó zenét csinálnak,pedig nem a hangjuk miatt szeretjük őket.
De a legjobb ha minden egyben van ,legyen hang is és előadói tehetség ,kisugárzás és vonzó külső,mint pl egy Adam Lambert-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!