Ki a Világ legjobb pasija?
Figyelt kérdés
Szerintetek.2009. márc. 4. 20:28
63/68 anonim válasza:
Háát sztem..
Zac Efron
Taylor Lautner
Nick Jonas
Justin Bieber
Cristiano Ronaldo xD
stb...:D:)
64/68 anonim válasza:
Tom Cruise - Mint Lestat .. ott naon bejön, Christiano Ronaldo, Alex Meraz, Taylor Lautner, Jackson Rathbone,
Robert Pattinson pedig nagyon NEM.
65/68 anonim válasza:
Szerintem ők nagyon helyessek, a legjobban helyesek :D : Orlando Bloom, Chris Pratt, Taylor Lautner, Chad Michael Murray, Justin Timberlake, David Henrie, Joe Jonas, Joe McElderry, Paul Walker(nem kopaszan :D), Eddie Murphy, Sirius Black( így írom mert ahogy a Harry Potterbe kinéz, úgy tetszik a legjobban), Mike Shinoda( feláló hajjal). Eddig csak rájuk emlékszem :D. Ezek a sztárok. Kül ezek csak sztárok, nekem a leghelyesebb a fiúm lesz, az is csak szerintem :D (L). ÜDV
66/68 anonim válasza:
Ian Somerhalder
James Lafferty
Cody Longo
Sterling Knight
Adam Lambert
Chad M. Murray
Zac Efron
Jesse Mchartny
Oliver James
67/68 anonim válasza:
aaahh Ian Somerhalder viszi a pálmát nálam annyira édes imááádom őt :)) [link]
68/68 anonim válasza:
00:27 vagyok! Kihagytam Tom Welling -et. Na, hogy áll a lista? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!