Ki a Világ legjobb pasija?
Figyelt kérdés
Szerintetek.2009. márc. 4. 20:28
11/68 anonim válasza:
Robert Pattinson,Enrique Iglesias,Orlando Bloom,Johhny Depp
12/68 anonim válasza:
ja meg a cib reklámos pasi is jól néz ki... 40es őszes... :P 3.vok
13/68 A kérdező kommentje:
najo , nekem eddig : Gaspard Ulliel, Johnny Deppm Travis Fimmel , Ben Barnes , Ashton Kutcher , Orlando Bloom,Chad M. Murray , Brad Pitt , Jerry Jan , Robert Pattinson......... csak az ilyen "sablon" pasikat hogy : Brad Pitt , Orando Bloom stb kiakarom lőni mert ez már olyan ciki :D
2009. márc. 4. 20:37
14/68 anonim válasza:
Nekem Bud Spencer 50 évesen.Ezeket a mai nyálas nyikhajokat talán felejtsük el:-))Brad Pittel az élen.
15/68 anonim válasza:
Elsősorban a férjem, másodsorban Anthony Hopkins. Bár ő mostanában nagyon le van fogyva.
16/68 anonim válasza:
Ezért írtam Chris Pratt-et! A többi mnár olyan uncsi.
17/68 anonim válasza:
18/68 anonim válasza:
van a Tuti gimi című sorozatban a szőke gyerek,sajnos nem tudom a nevét =S
19/68 anonim válasza:
A CIB reklámos állatorvos!
Fiatalos, őszes! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok tőle :)))
A másik favoritom Szervét Tibor. Mindkettő ugyanarra a pasira emlékeztet, akiért egykor teljesen oda voltam.
Ezért lett a férjem is szomorú kiskutya szemű!! :)
25 éves nemnormális voltam. :)
20/68 anonim válasza:
20:38
Ugye hogy ellenállhatatlan!!
Én még mindig imádom<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!