VV anikó roma származású?
Nem, nincs benne.
Amúgy meg az egyik előttem szóló jól lefaluzta Kecelt meg Baját...ő is tájékozott lehet...
Amúgy a sok alapozó is tesz rá egy plusz színt, tudnék Anikóról olyan 5 éves képet mutatni, amin hófehér...
Tök mindegy milyen a színe, öcsém, a cigány nem a barna bőrtől lesz az, léteznek hófehér bőrű cigányok is! A bosnyák és román cigányok pont hófehérek. Ez a lány viszont nem cigányos arcú. Vagyis nem cigány. Akkor azért cigányozzam le mert 2 millifaktorral árnyaltabb a bőre? Öcsém, ekkora tudatlanságot, akkor cigányozd le II. Rákóczi Ferencet is, mert bizony ő sem volt az a ragyogó szőke típus, sőt mi több még "cigánybajsza" is volt.
IDIOTS.
Nézeteltérés elsimítva :D
Amúgy jó lenne tényleg ha mindenki előbb gondolkodna, mielőtt ilyeneket állít egy másik emberről. Attól, hogy sötétebb, még nem lesz valaki cigány. De a szőke haj, kék szem sem jelenti azt, hogy 100%-ig nincs benne "vonó".
Tessék utánanézni Michaeil Caine angol színésznek, bizony ő negyed részben cigány.
Na és akkor mivan? Elsőre senki nem mondta volna meg, és mégis. Gondolom a sok idióta őt nem cigányozná le, pedig ő részben tényleg az...ellenben aki meg nem az, azt meg cigányozzák agyba-főbe. Gratulálok. Okleveles ökrök. Tisztelet a kivételnek.
Hát igen.De én itt már több kérdésnél is írtam (bár 1-2 hónappal ezelőtt), hogy ismerem is és tudom, hogy nem az, de még engem küldtek el a fenébe...
Ezért mostanában ez az egy kérdés volt ilyen, amihez hozzászóltam.
Elhiszem, sajnos az a helyzet, hogy az emberi tudatlanság mérhetetlen arroganciával és nagyképűséggel szokott párosulni.
Amúgy egy percig sem gondoltam, hogy lenne vonó a lányban, sőt mi több, szerintem egész helyes is.
Az, hogy milyen műsorban szerepel, pedig egyáltalán nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!