Ciki, ha valaki 28 évesen még mindig álmodozik? Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Sztárokról,énekesekről,mindig másról.
Ha kapcsolatban vagyok elfelejtem őket,aztán egy idő után újra édessé teszik az álmaimat. :)
28/lány
2011. ápr. 14. 20:05
1/13 anonim válasza:
Na tessék, azt hittem én vagyok csak ilyen, 29 éves lány:)
2/13 A kérdező kommentje:
Ki(k) szoktak feltűnni az álmaidban kedves 29 éves lány? :)
(csak ha szabad tudni :) )
2011. ápr. 14. 21:47
3/13 anonim válasza:
Hello csajok, ezzel én is vagyok így :D
50 Centről álmodozom :P :D 27/L
4/13 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 15. 12:24
5/13 anonim válasza:
uh azt hittem csak én vagyok ilyenxD Szóval nem vagy egyedül:D Én 18 vagyok:)
6/13 anonim válasza:
Én 48 évesen is álmodozom, bár nem sztárocskákról, hanem a lottó 5 találatosról.
7/13 A kérdező kommentje:
Az se rossz! :)
2011. ápr. 15. 16:37
8/13 anonim válasza:
Szia, első vagyok, mindig más de pl.george clooney (vészhelyzetben), zach braff, paul mcCrane, Hugh Laurie (tudom ezek kicsit öregesek némelyik) Mark Hamil (még a starwarsban fiatalon) stb.
9/13 anonim válasza:
Már kezdtem megijedni,hogy 23 évesen kicsit hülye vagyok,hogy én is sztárokról álmodozok,de most megnyugodtam egy kicsit,hogy nem vagyok egyedül ezzel :-D
Én többynire William levyről,Dwayne Johnsonrol(the rock)...
És mostanábban nagy kedvencem,Bruno Mars :-) álmaim hercege!
10/13 A kérdező kommentje:
Akiket írtatok,azok közül egyikkel sem "foglalkoztam" különösebben. :)
Nekem Heath Ledger-Christian Bale-Jake Gyllenthal-Ryan Gosling típusú fazonok jönnek be.
2011. ápr. 17. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!