Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Egyetértesz Stohl András...

Egyetértesz Stohl András büntetésével?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Besz*rok, milyen hülye emberek vannak ebben az országban.

"mások sikkasztanak 50millát, kapnak 1évet?!"

Először is, a politikusokat most ne keverjük ide, mert a sikkasztás és az illuminált állapotban történő vezetés két nagyon különböző kaliberű bűncselekmény, nem lehet egy kalap alá venni.

Másodszor.

"besz*rok, eltörte az öregember a combcsontját és kész"

Látod, milyen buta vagy? Igen, SZERENCSÉRE "csak" ennyi történt vele. És, nem lehetett volna komolyabb is? Akár meg is hallhatott volna, igazán nem Stohlon múlott, hogy nem történt nagyobb baj. ÉS ez az illető neked csak egy idegen öregember, de akkor is ezt mondanád, ha téged, vagy valamelyik szerettedet ütötte volna el?

Harmadszor.

"Stohl most arra jó, hogy megmutassák ők igenis megbüntetik akit meg kell, csak ettől még a helyzet ugyanaz:AKIT KELLENE AZT NEM BŰNTETIK. "

Már ne is haragudj, de én pont ellenkezőleg látom ezt.

Nekem inkább úgy tűnik, hogy a média ezzel PONT hogy enyhíteni szeretne a körülményeken. Nem egy csatornán és híroldalon láttam, hogy szerencsétlen bácsit direkt

s*gghülyyének állították be, és ezzel a dumával, hogy "csak" a combcsontja tört el, én nincs is semmi baja, pont hogy azt sugallják, hogy ugyan már, szegény Bandika nem is csinált semmi komolyat, minek őt megbüntetni. Elég az a 2 év, de ennek a szent embernek természetesen még az is sok.

És itt nem csak Stohlról van szó. Az összes ilyen ganéjt, aki nem bírja felfogni, hogy az drogos-ittas vezetéssel nem csak saját magukat, hanem a környezetüket is veszélyeztetik, minimum 15-20 évre kéne lecsukatni.

És amikor ilyeneket mondtok, hogy "elütötték, ugyan már, nem is lett semmi baja", akkor gondoljatok arra a több százezer emberre, aki ilyen balesetben veszítette el az életét. 19:43-as voltam.

2011. ápr. 1. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Én minden ittas drogos állatot legalább 15 évre lecsuknék."

Te hülye vagy.

2011. ápr. 2. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen és még többet is adnék neki!Gondolj bele,ha TE és a családoddal csinálta volna...????NA?????
2011. ápr. 2. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Mindenképp kapjon letöltendőt, aztán meg úgy is kiengednék hamarább jó magaviseletért. De hát fellebezik, és lehet enyhítenek. Na mindegy, remélem azért 1 évet kap. Egyébként meg ne essünk túlzásokba, hogy 10 év, meg életfogytiglan, azért basszus nem sorozatgyilkos, gondolkozzatok már! Szerencsére nem halt meg senki, persze megtörténhetett volna, és akkor minden bizonnyal sokkal súlyosabb bűntetést kapna. Egyébként reális a bűntetése, mások sem kapnak ezért többet.
2011. ápr. 2. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:59

Veled egyetértek. Ezen kívül az is felháborító, mikor azon az alapon mentegetik őt egyesek (más oldalakon is), hogy XY sem kapott ezért-meg-ezért semmit. Stohl büntetése rendben van, akik ilyesmiért nem kapnak semmit, az viszont nincs.

2011. ápr. 2. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem értelek benneteket,hogy lehetek iylenek!Mindenki hibázik az életben!Ő most egy ilyen hibát követettel és megfizet érte.Férre ne értsétek,én is elítélném,de miért nem egy olyanról témazunk,mint például,hogy egy elmebeteg pasi,aki megerőszakolja a saját 10 éves lányát,miért csak 16 évet kap?Azt életfogytiglanra elitélnéém!!!szegény kislánynak tönkretette az életét.Vagy egy gyilkos?Aki megöli a feleségét és annak az anyát,és szerencsétlen 3-4 hónapos gyereke anya nélkül nő fel?Ilyenekről kellene beszélünk,nem drogosokról!!!Minden sztár drogozik és amelyik túlzásba viszi,az ilyen hülyeségeket csinál mint a Stohl.
2011. ápr. 4. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:

22:59-es! Köszi,hogy Te adtál egy igaz választ!

Na és igen a többieknek: Igen? Minden ember hibézhat,valóban.De bezzeg,ha a Ti családotokkal csinálta volna ezt "Buci",akkor igencsak adnátok neki életfogytiglant.

2011. ápr. 4. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyetértek!

Nagyon negatív volt az a hozzáállása, hogy "cigit kért", Ancsikára akarta kenni a balesetet, részegen/drogosan újra autóba ült, és elhagyta a helyszínt. Csupán ezért írom, hogy egyetértek.

Azonban amivel nem értek egyet az az, hogy ilyen esetekben miért nem tiltják el őket VÉGLEG az autóvezetéstől?! Nem ez volt az első esete, hogy ittasan volán mögé ült! Én módosítanám úgy az idevonatkozó törvényeket, hogy ittas/drogos állapotban ilyen, vagy súlyosabb balesetet okozók soha többé ne vezethessenek.

2011. ápr. 6. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!