Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem szálltok már le...

Miért nem szálltok már le Stoh Andrásról?

Figyelt kérdés

Játszátok itt a frankót, hogy 5x ekkora bűntetés jár neki, meg hogy minek nem takarodik az RTL képernyőjéről is le. Mit élveztek azon, hogy meghurcolnak és ti is egy embert? Érintettek vagytok a balesetben? Nem hsizem. Akkor meg? Nekem ne mondjátok hogy minden halottért vagy sebesültért stb ennyire aggódtok és szenvedtek és gyászoltok. Semmi közötök hozzá. Képmutatóak vagytok, mert most valakin lehet mocskolódni, közben meg százával vannak ilyen balesetek minden nap. Szerintem ti milliószor undorítóbb emberek vagytok mint a Sthol.

Ha valakinek ismerőse, hozzátartozója a balesetben megsérültek, azt megérteném, de itt senkinek sem az, mert a rokonok nem fórumokon nyavajognak. Akkor meg mire ez a nagy utálkozás?

Megkapja a bűntetését, kész. Ennyi.

De végülis csináljátok, érezétek ettől jól magatokat. Remélem Stohl röhög a végén. (átvitt értelemben persze, mert az alaphelyzeten nincs mit röhögni)

2011. ápr. 1. 12:16
 1/4 szamóca. ***** válasza:
100%

igazad van.

kivéve az utolsó mondatot.

a büntetését megérdemli, ülje le, viszontlátásra. nem kell rajta csámcsogni. okozott egy csúf balesetet, de attól mert tudjuk ki ő még nem lesz nagyobb a bűne mint ha egy "hétköznapi ember" okozta volna.

azért csak ne röhögjön a végén.

2011. ápr. 1. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tiszta állapotában történtek volna a balesetei, rendben, ha véletlenül szabálytalanul előzött,még akkor is rendben. De nem először, másodszorra óriási botrány után megint megtette, hogy alkoholosan, bedrogozva kimegy az utakra és ártatlan, szabályosan közlekedők életét tette kockára az ország cukipofa, mindenki kedvence Bucikája. Akiről kiderült, hogy drogozik, mint egy rossz rapper, és csakazértis kiállítják tündökölni fiataloknak szóló műsorokba.

Itt a lényeg, hogy te is szembe mehettél volna vele azon az éjszakán, és lehet, hogy nem csak apróbb karcolásokkal távoztál volna a helyszínről!

Stohlról kiderült, nem csak a nézőinek okozott csalódást, hanem a családja könyörgésére sem hallgatott, az ő anyagi biztonságukat, a gyerekei családi életét is kockáztatta már megint. Milyen ember az ilyen nagy jódolgában?!

2011. ápr. 1. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
én amikor kommenteltem róla mindig hozzátettem hogy sajnálom őt
2011. ápr. 1. 13:53
 4/4 Thurston ***** válasza:

Nem igazán foglalkoztam még ezzel a témával, de ez a kérdés vicc. Szerinted miért képmutató az, aki elvárja, hogy egy közszereplő ugyanolyan büntetésben részesüljön, mint egy civil részesülne hasonló esetben? (Illetve elégedett, ha ez megtörténik.)

Sajnos ez nem annyira mérvadó esemény, így nyilván különböző érzelmi reakciókat vált ki mindenkiből.

De most ennyi erővel én is megkérdezhetnélek téged, hogy hol nem szarod le, hogy ki mit mond A Buciról. Milyen befolyással van az életedre, hogy valaki akár szapulja is őt, blabla. Érted. Vicc.

2011. ápr. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!