Miért ragaszkodik az RTL tűzön-vízen át Bucihoz?
A mostani elítélése után is képernyőn marad, amíg be nem vonul a börtönbe. Az meg külön röhej nekem, hogy az összes többi megkérdezett celeb is annyira sajnálja szegényt. A megnyomorított áldozatért miért nem hullatnak könnyeket?
Hogy tehetséges műsorvezető és színész, az nem kérdés. Magánemberként nem ismerem, de azt hiszem, úgy már kevésbé lehet tökéletes. A szigorú ítélettel példát is akartak statuálni, ezt is megértem. Egy ilyen közismert személyiségnek felelősségteljesebben kellene viselkednie az átlagembernél is. Ő viszont már nem is első esetben okozott gépkocsival szabályszegés miatt balesetet. Az előzőből nem tanult, pedig akkor kis híján az életével fizetett. Akkor is és most is csak a szerencséjén múlott, hogy nem okozta mások halálát. Engem rettenetesen dühít, ha valaki annyira felelőtlen, hogy részegen ül volán mögé, amivel ártatlan emberek - akár gyerekek - életét veszélyezteti. Ő ezt még kábítószerrel is tetézte. Annyira elhülyült állapotba került, hogy képes volt a baleset elszenvedőitől cigit kérni és ezután - ha jól értettem -ismét autóba ülve hazavezetni abban az állapotban.
Azért talán megérti ő is, hogy ez e büntetés nem eltúlzott, mert ha hasonlóan felelőtlen sofőr okozott volna szerencsétlenséget az ő gyerekei, családja kárára, nem valószínű, hogy bocsánat kéréssel megelégedett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!