A heroinfüggő Stoh András perének mi lett az eredménye?
Csak 2 év 4 hónap. Én többet adtam volna, plusz kifizettettem volna vele valami kártérítést is. Nem érdekel, hogy híres.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__16..
A nyilvános tárgyaláson öt drogot említett és azok között a heroin is és a kokain is szerepelt. Nem csak alkalomszerűen, hanem rendszeresen fogyasztója a drogoknak.
A bíróságtól enyhítő körülményként felajánlották neki, hogy hat hónap alatt végig csinálja a leszoktatást, akkor enyhítő körülményként a leszokást a bíroság pozitívan értékeli. Mivel ez nem sikerült neki, a mai napig fogyaszt kábítószereket, ezért ezt nem tudja a bíróság enyhítő körülményként figyelembe venni. Úgyanúgy jár az utakon és ki tudja mikor szedi a következő áldozatát!!!
Másodfokon még enyhítenek neki ezen a "szigorú" büntetésen, így aztán már csak felfüggesztett lesz számára. Csak sok-sok pénz kell hozzá, ezért kinlódik a Való Világ műsorban.
5 évre eltiltották a vezetéstől is.(bár csak fél füllel hallottam)
Heroint meg biztos nem fogyaszt rendszeresen, akkor már nem igazán élne, de ha élne is se lenne képben...
Meg fellebbeznek, szoval nem lehet tudni, hogy mit fog kapni.
"konnyu mindig masra mutogatni ,de eloszor talan nezzetek magatokba."
Te mirol beszelsz?
Nem dohanyzom. Nem iszom. Nem drogozom. Meg az eletben nem okoztam balesetet senkinek sem es rengeteg ismerosom, rokonom van meg igy ezzel. Nem lehet egy lapon emliteni oket Stohllal. Ha neked a kokainhasznalat mindennapos, elfogadhato dolog, akkor nem mi vagyunk abnormalisak. Hallottal mar a tarsadalmi normakontrollrol? Nem veletlenul letezik...
A Stohl-fele baleset pedig eleve joval nagyobb buntetest vonhat maga utan, mint egy "sima" baleset, ami csak figyelmetlenseg a korulmenyek miatt, szoval az embereknek nagyon kis resze az, aki olyan felelotlen es olyan szinten visszaeso, mint o! Sot, kozszereplokent illene peldat mutatnia. Nem azt mondom, hogy a buntetese legyen tobb, mint egy atlagembere, de kevesebb se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!