Mennyi pénzt kap aki elmegy a mónika showba?
nem nézőként hanem aki mónikával szemben ül és dumál:)
úgy hallottam hogy ezért kapnak pénzt
a) én egy napot végigültem Maunikánál a közönségben, kaptam 8.000 Ft-ot, tapsolni kellett, meleg volt, untam, hogy pásztázik néha a kamera és rosszul voltam a végére, de legalább nem kellett kemény fizikai munkát végeznem :)
b)Szeritetek külföldön nem hasonló butaságok mennek, mint nálunk a Mónikában? (Egyáltalán nem védeni szeretném ezt a kevésbé színvonalas műsort!) Nézzetek bele külföldi KERESKEDELMI (nem közszolgálati, mert ott nem mehet ilyen) talkshow-kba, és tapasztaljátok a sok hasonlóságot. Pl. a románoknál gyakran van verekedés, a németek kimértebbek, de csúnyán beszólogatnak egymásnak, szintén bunyó jellemzi az olasz, Mónikához hasonló beszélgetős műsorokat (ott nem ritka, ha politikusok ütik meg egymást komoly vitaműsorokban!), stb.
A Mónika azt hiszem, az 1500. adását ünnepelte mostanság. Ha belegondoltok, ugyanazt a három-négy-öt témát dolgozzák föl napról napra, sok újat nem lehet mutatni, ezért kellenek bele ezek a gorilla viselkedéséhez hasonló emberi megnyilvánulási formák.
Ha meg nem tetszik a show, át lehet kapcsolni máshová, vagy lehet tornázni a tespedés helyett egy órát.
És biztos ismeritek a bunyós talkshow koronázatlan királyának, Jerry Springernek a műsorát (a Zone Clubon sugározzák), Maunika shauja ehhez képest pillangószellentés.
Sziasztok!
Mi a párommal ketten kaptunk 10000-et 2006-ban! Aztán közölték,hogy majd a műsor vágásánál ott lehetünk,de természetesen erre nem került sor,amit leadtak az teljesen kiforgatott dolog volt ahhoz képest,amit mondtunk! Átvágás az egész,nem ajánlom senkinek,hogy belemenjen!
"Ha Géza bemegy hogy megkérje Julis kezét aki igent mond, akkor mondjuk fejenként kapnak 5ezret (Balázsnál 10ről indulnak). Ha Géza bemegy hogy szétverje Julis fejét akkor meg kapnak fejenként vagy 30at. Így megy ez..."
Ez így van ahogy írta! Egyik ismerősöm volt, megkérte a barátnője kezét és 5-5 ezer ftot kaptak + utiköltség. Ja, és be sem kerültek adásba mert kivágták őket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!