Hogy hívjam fel magadra egy énekes figyelmét?
Koncerten legyél kedves (értsd: ne seggnyaló, hanem természetes), kérdezz valamit stb... Nekem jól esne, ha egy rajongó így jönne oda, én biztos szóba elegyednék vele. :) (nem vagyok énekes, bár régi álmom válna valóra, ha színpadra állhatn)
tudom, mindenki mondja, hogy nem fog örülni meg bla-bla, mert így unja, meg úgy unja... de neki ez a munkája! Szórakoztatni, megjelenni és beszélgetni. Nagyon felháborító, mikor egy "hú de nagy sztár" lekezelő a rajongóival? hát hol lenne ő nélkülük? A béka segge alatt... Mondjuk, ha beolvasnál mindenki előtt egy énekesnek, az is felhívná a figyelmét... :DDD Ha meg is ütöd, még a tv-ben is benne lennél!:)
Az attól függ,hogy milyenek a körülmények...
Koncerten elég nehéz lenne,nem lennél túl feltűnő a többezres tömegben...:S Hogyha megengedik,hogy odamenj hozzá,vagy esetleg van rá alkalmad,hogy válts vele egy pár szót,akkor legyél kedves,mosolyogjál és fontos,hogy természetes maradj,nem hiszem,hogy szimpatikus lenne egy énekesnek,hogy ha egy rajongója megjátszaná magát,csakhogy jó benyomást keltsen....
Ha már nagyon beakarsz vágódni nála,nézz utána,hogy miket szeret csinálni,mik a kedvencei és mondd,hogy te is szereted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!