Szerintetek is lárva feje van Alekosznak?
Egyértelmű volt a válasz, hogy két ember között nem tudna választani. Miért ne lehetne így? Egyikükhöz inkább a jelleme miatt húz, a másikhoz pedig főleg férfiként vonzódik. Nem is értem, mit kell ezen így fennakadni?
A kérdésem pedig - amit magamtól soha nem tettem volna fel - éppen a hozzád hasonló gügye kritikusok miatti ironikus kérdésnek szántam, akik Gigi lófejűségére utalva tettek fel hasonló kérdést.
Laci azért nem válaszolt, nehogy kivívja vmelyik lány rosszindulatát
dönteni mindig lehet
a jó tulajdonságokat is lehet rangsorolni
a lényeg a lényeg, amíg mindegyik, csak szitura/kérdésre tud válaszolni, vagy azt sem; addig alekosz magától is megszólal és nem erőlteti, mert ő ilyen
a többi meg semmilyen, csak egy élő anyagcsere folyamat
Lacit illetően pedig, miért baj az, ha nem akar egy teljesen felesleges dologban nyilatkozni, illetve nem akar egyik lánnyal sem ilyen hülyeség miatt feszültséget kelteni?
Én sem tenném a helyében, mert semmi értelme, ha nincs különösebb problémám egyikükkel sem.
ez nem baj, a semmilyen válasz.
ez csak a semmilyen válaszadót jellemzi, hogy megfelelési kényszeréből a saját véleményét nem mondja el
ilyenek a csicskák pl.
előző vagyok
tudom, vannak olyan szituk, amikor jobb csendben maradni, nem foglalni állást, de ez a Laci esetében nem állja meg a helyét, mert abban a szituban egyenesen sunyi, kétszínű jellemet árul el ha valaki "csendben marad" kibújik a válasz alól ilyen kérdés hallatán, mert pl nem egy munkatársról van szó, akivel ha tetszik ha nem együtt kell dolgoznia, hanem olyan lakótársakról, akikkel a nyereményért harcol, milliók nézik, ILLENE FELVÁLLALNIA ÖNMAGÁT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!