Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Régi vagy az új Avril?

Régi vagy az új Avril?

Figyelt kérdés

Bocsi nem tudom máshogy megfogalmazni, de biztos értitek:D Sokszor mondják hogy nem változott semmit, ti mit gondoltok? Nektek melyik jön be jobban?

Régi: http://www.youtube.com/watch?v=TIy3n2b7V9k&feature=related Új: http://www.youtube.com/watch?v=tQmEd_UeeIk

2011. márc. 18. 14:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A régi.

De az új sem rossz.Az új zenéi közül is vannak olyanok, amik tetszenek.

2011. márc. 18. 14:59
 2/19 anonim ***** válasza:
Hát, nekem tetszik a régi, meg az új is, de változott, az biztos. :)
2011. márc. 18. 15:41
 3/19 anonim válasza:
a régit is szeretem, és a legújabb száma is elnyerte a tetszésemet. A Best Damn Thing című albuma nem igazán tetszett, de az azelőttiek igen és a legújabb is
2011. márc. 18. 17:43
 4/19 anonim ***** válasza:

külsőleg mindenféleképpen az új:)régen olyan fiús volt, mára pedig tök nőies meg minden :P de gondolom ez azért is van mert ugye idősödik..

de zeneileg nem tom sztem nem nagyon változott, ugyan olyan jó zenéket csinál :)

2011. márc. 18. 17:43
 5/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 18. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekem mint ember nem szimpatikus, soha nem volt az, mert mar az elejen latszott, hogy mekkora pozer, de az Under My Skin c. (2.) albumat nagyon nagyon szeretem es profi munkanak tartom. Az egyik kedvenc albumom a mai napig. Egyebkent allitolag 2 het alatt irta. Az uj szamai kozul nem nagyon tudnek olyat mondani, ami tetszik...talan a Push meg 1-2 balladaja, de azok nyomaba sem ernek azoknak, amiket tinikent alkotott foleg a szoveget illetoen. Nem tudom, hogy ez azert van-e, mert azokat a korabbi szamokat megsem o irta nagy mertekben vagy egyszeruen jobban ki akarja szolgalni a kozonseget az emeszthetobb szamaival manapsag. Allitolag az elso albumaval kapcsolatban is volt botrany, mert a co-szerzok (Matrix csoport) azt mondtak, hogy Avril annyival jarult hozza a dalszerzeshez anno, hogy kicserelt par a-t meg the-t a szovegben. Jo, tini volt es senki sem varta, hogy hatalmas slagereket irjon magatol, csak akkor ne az o neve legyen ott, mint szerzoe. A What The Helltol meg hasonlok kemenykedeseitol meg product placementjetol, parfumjeitol, divattervezosegetol ugy ahogy van, rosszul vagyok. En ugy gondolom, hogy az az "uj" Avril mindig benne volt es csak maskepp probaltak ot anno eladni, mint anti-Britney, megha ezt tagadja is. Mennyit szekalta Britney-t annak idejen, pedig o most total ugyanolyan popcica, parfummel, ruhakollekcioval, pozolassal. Egyebkent is latszik, hogy napraforgo tipusu ember, nem azt teszi, amit akar, hanem ami legjobban jovedelmez. Eredetileg country enekesnek keszult, de nem country szamokat vett fel vegul, mert azt annak idejen nem lehetett meg eladni. Szoval ennyit arrol, hogy milyen innovativ. Csak tucat, regen is az volt, mert amikor megjelent a 2002 korul, akkor egy csomo ferfi enekes meg banda nyomult abban a mufajban, amiben o, o csak noi megfelelonek kellett, hogy a piacot kielegitse. Ezert tudott annyira befutni. Nem tartom nagy enekesnek, nem rossz, de sokkal jobbak is vannak, viszont nem rossz dalszerzo - csak jo lenne bele latni, hogy mekkora mertekben is jarul hozza a dalszerzeshez, mert ez nem egyertelmu.
2011. márc. 18. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:

nem változott? bocs de aki ezt mondta az süket meg vak, mind zeneileg mind külsőleg rendkívül sokat változott.. külsőre abszolut előnyére mert most nagyon szép.

nekem az átmeneti Avril volt a kedvencem, az Under my skin lemeze mikor kijött.

2011. márc. 18. 21:00
 8/19 A kérdező kommentje:

20:55

van benne valami.. nemtudom, nekem mindig is tetszett a zenéje meg ahogy ő előadja.. bár mondjuk régebben nem volt ennyire "elszállva" magától, most sokkal p*csásabb lett.. :s de így is szeretem nagyon :) nem vagyok képbe hogy ő e írja a dalait, én csak a zenéjét szeretem/hallgatom, Avril-al nem is nagyon foglalkozok így erről nemtudok mondani semmit.

21:00

ez így igaz! :) de régebben egy Avril fanoldalon, olvastam hogy sok helyen műtötte magát, pl az orra nem ilyen volt mint régen, a melleit is elvileg nagyobította, meg még nemtudom mik voltak.. össze is állított az oldal szerkesztője egy régi és egy új képet, amin, hát.. kicsit én is elgondolkodtam :S de attól még gyönyörű!

2011. márc. 19. 13:03
 9/19 anonim ***** válasza:
Minden szempontból az "új" Avril tetszik:D
2011. márc. 20. 14:04
 10/19 anonim ***** válasza:
20:55-öshöz csatlakozom.
2011. márc. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!