Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kérdés Avril Lavigne-ról?

Kérdés Avril Lavigne-ról?

Figyelt kérdés
Avril a karrierje kezdete óta szimpatikus volt számomra - karakteres megjelenés, óriási életerő, egy kis vadság és nőiesség keveréke, illetve egyéniség. A Best Damn Thing óta viszont folyamatosan süllyed a sztárvilág selejtes, futószalagon gyártott műnői közé, feladta az egyéniségét és beállt a sorba, egyre szánalmasabb. Ki mit gondol erről?
2010. dec. 15. 03:02
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Az ő baja, ha van egy kis esze, rá fog jönni, hogy amit csinál, baromság.
2010. dec. 15. 03:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazad van , az első albumot imádtam a "deszkás csajos" hangzásával , a második túl "nyálas-szerelmes" lett ,de volt egy-két jó szám.. de a harmadik lemez.. eladta magát, meghazuttolta magát. Elismerem király számok , de ez már nem az Sk8er boi-os Avril Lavigne , akit annyira szerettem. Nem is tudom ,azóta jött már ki új száma /albuma?
2010. dec. 15. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen én azt olvastam,hogy lesz új videoklippje!Ha tényleg így lesz,kiváncsi leszek...

Tudjátok nekem melyik száma nem tetszik?Alice...Borzalmas...Már tényleg nem olyan,mint régen!!!

2010. dec. 15. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem a Best of Damn Thing is tetszett, és az új száma a What The Hell is bejön, csak már tényleg nem olyan, mint régen. a WTH már konkrétan pop. és konkrétan egy reklámklip... a parfümjei, az a mobil... :/
2011. febr. 21. 20:20
 5/10 Baby Firefly ***** válasza:
szerintem nem.próbálja előhozni a stílusát és ha neki ez a stílusa akkor nem szabad itélkezni felette...
2011. dec. 19. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
mindig is egyedi volt az is marad. ő az akinek a dalai nem tömegbulladékok.. ti nem nőnétek fel mint ő?! könyörgöm.. képzeljétek el 27 éves felnőttként lázadva... -.- ugye ez így nagyon. hülyén hangzik??!
2012. márc. 11. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:

bakker neki is fel kell nőnie..nem maradhat egy lázadó 16 éves lány aki volt.én minden számát nagyon szeretem.ti is fel fogtok nőni mert egy 27 éves és egy 16 éves más szemmel látja a világot.Avril kezdett nőiesedni és így már nem akarta a fiús énjét.Leányossá és csinossá vált.

27 korában már inkább nőiesebb klippeket csinál és lányosabban öltözik mint 16 évesen amikor kócos haja volt és kirabolta a 'boltokat'.Avril bizonyára azért viselkedett 16 évesen lazábban mert SERDÜLT.és most FELNÖTT.nektek sem olyan lesz a stílusotok 11 év múlva mint most..Jó volt a zenéje és most is az.igaz hogy érzelgősebb dalai is vannak de ezt elkell fogadni hogy az emberek változnak és Avril is felnött. JA ÉS NE FIKÁZZÁTOK MEGHALGATNÁLAK TITEKET!!!!

2012. júl. 10. 03:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen , amit régen csinált az valamivel jobb volt , de én azt is csak poprocknak tudom nevezni, most meg még rosszabb: pózerkedik, játssza a rockert , miközben egyértelműen pop kategóriába való. Nekem nem is lenne ezzel bajom ha a sok fangirl nem gondolná hogy ez a k!rva egy lázadó. Az egy természetes dolog hogy változik az évek során , de minden jel arra mutat hogy a divat parancsol neki.
2013. máj. 3. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont úgy vagyok vele, ahogy te. De olyan sokan mondják, hogy régen jobb volt, hogy nem is értem, miért kifizetődő ez a váltás.
2013. dec. 9. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy Avril már nem a régi...
2014. júl. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!