Van olyan köztetek aki ki nem állhatta Adam Lambertöt, mostanra viszont teljesen megváltozott a véleménye, esetleg Glambertnek mondja magát?
2011. márc. 16. 09:24
1/7 A kérdező kommentje:
Miért*
2011. márc. 16. 16:18
2/7 anonim válasza:
én emós lettem azért szerettem meg
2011. márc. 18. 17:53
3/7 anonim válasza:
lalalalalalalalaal whataya one for meee ( vagy hogy van )
2011. márc. 18. 17:54
4/7 A kérdező kommentje:
Elszomorít, hogy mennyi az ostoba ember, felteszek egy kérdést és nem kapok egyetlen értelmes választ sem indokkal...
2011. márc. 18. 18:37
5/7 anonim válasza:
Az osztálytársaim elkezdtek beszélni Adamről és én kérdezgettem őket hogy kicsoda... Mutattak rólak képeket meg minden és hát nekem nem volt szimpi...
Majd rákerestem a neten és meghallgattam pár számát.
Hát mondhatni nagyon megszerettem és még a külseje is tetszik:)
2011. márc. 20. 18:36
6/7 anonim válasza:
Nekem sosem volt vele különösebb bajom, nem is nagyon ismertem, mikor még csak a Whataya want from me ment mindenhol. Azt egyszer meghallgattam, de nem tetszett, nem értettem, mi olyan nagy szám benne. Persze akkor sem a hangja miatt, csak ilyen húszezredik ugyanolyan popzenésznek tűnt, emós fejjel... Viszont a For Your Entertainment klipje odaragasztott a TV elé. :D Mert megláttam/hallottam benne valami extrát, ami felkeltette a figyelmem. Utána meghallgattam a többi számát is, és egyértelműen belezúgtam a hangjába. Szimpatikus is, örülnék, ha egyszer eljuthatnék egy koncertjére. Sokan fujjognak, hogy miket művel a színpadon, de nekem tetszik...
2011. márc. 20. 18:50
7/7 anonim válasza:
Hát az tudom, hogy egyszer láttam anno tavaly nyáron a For your entertaintment klippjét, de annyira nem érdekelt még. Mivel hirtelen a Viva nagyon felkapta, ezért egyre többször hallottam, majd megszerettem. Ezután a rádióban hallottam a What do you want from me-t.
Egyszercsak egyik ismerősöm hívott fel este 10 körül, hogy : ADAM ment a tv-ben kapcsolj az Animax-re.
De akkorra már épp vége lett az adásnak.
Jó következő héten már néztem és az egy kedvenc dalomat énekelte pont a MAd world-öt:D
Onnantól végem lett és ma már 12 Adam poszter van a falamon plusz vagy 20 kép a gépemen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!