Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MELYIK ÚJSÁGBAN VAN/LESZ ADAM...

MELYIK ÚJSÁGBAN VAN/LESZ ADAM LAMBERT?

Figyelt kérdés
Imádom Adamet mindennél jobban, és kellene még több cikk, poszter, kép stb. szal nem tudjátok h melyik magazinban lesz vagy van Adam? van valamelyik márciusi számban? vagy a kövi áprili számokban nem tudjátok?
2011. márc. 13. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ha körülnézel kicsit egy újságosnál, de komolyan hidd el megbízhatóbb ha te magad nézed mint ha itt valaki leírja.
2011. márc. 13. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
uhh... Popcorn szerű tinimagazinokból inkább ne akarj cikket... főleg Adamről ne, amekkora h*lyeségeket összehordanak róla...-.-"
2011. márc. 13. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
hát én iszonyú nagy rajongója vagyok (túl lépte nálam a "kedvenc" kategóriát :)) így hát minden tudok róla, mit szeret mit csinál, hol van, kivel stb. és hát nekem inkább képek kellenének, nem cikkek
2011. márc. 13. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Hm de ezekbe a magazinokba úgysem tesznek normális képeket. :/ Ha tényleg ekkora rajongó vagy ,gondolom ismered az adamlambertdaily-t,ott minden frisset megtalálsz,de tényleg nem érdemes ezeket az újságokat megvenni,mert csak lejárató cikkeket írnak.

De elvileg az IM-hez volt poszterszavazás,nem tudom hogy végül megnyerte-e. Nem hallottam róla,hogy máshol lenne róla valami.

2011. márc. 14. 10:11
 5/5 A kérdező kommentje:
persze, ismerem azt az oldalt de nekem is van saját amire minden frisst fölrakok, és az IM-es poszter szavazást is láttam és szavaztam is, és Adam a 4.helyen van (most) remélem ő is lesz benne :) csak nekem inkább képek kellenének hogy kitudjam rakni a falamra
2011. márc. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!