Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lehet unalmas, de megint...

Lehet unalmas, de megint Rubint Rékás kérdés. Miért vannak sokáig oda azért amit csinál, meg hogy csak 5 kg-ot hízott a terhessége alatt? Hiszen nem élte át a szülést egyszer sem!?

Figyelt kérdés

Annyira odáig vannak, hogy huh hogy csinálja, milyen durva, hogy még szülése előtt is edzést tartott, na de programozott császárral szülni azért nem olyan mint vajúdni nem tudom én hány órát!

Persze egyáltalán nem nézem le azokat, akik programozott császárral szültek, hiszen megvannak ennek a jól megalapozott orvosi indokai, nem tudom ő miért szülte már az első is császárral, de nekem annyira ellenszenves, hogy mutat egy hétköznapi ember számára követhetetlen mintát, közben meg a valódi fizikai megterhelésen, a szülésen soha nem esett át!

2011. márc. 12. 21:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
az elsö babáját azért szülte császárral,mert légmelle lett Rékának... de szánalmas vagy
2011. márc. 14. 17:34
 22/23 anonim ***** válasza:

elözö vagyok: az elsö baba volt harántfekvéses, és a másodiknál lett légmelle...

Na akkor vajon miért szült igy? Másodiknál majdnem meghaltak mindketten

2011. márc. 14. 17:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Amúgy elég, ha az első gyereket császárral szüli, ennél fogva a többit is császárral kell, szóval...
2011. márc. 14. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!