Lehet unalmas, de megint Rubint Rékás kérdés. Miért vannak sokáig oda azért amit csinál, meg hogy csak 5 kg-ot hízott a terhessége alatt? Hiszen nem élte át a szülést egyszer sem!?
Annyira odáig vannak, hogy huh hogy csinálja, milyen durva, hogy még szülése előtt is edzést tartott, na de programozott császárral szülni azért nem olyan mint vajúdni nem tudom én hány órát!
Persze egyáltalán nem nézem le azokat, akik programozott császárral szültek, hiszen megvannak ennek a jól megalapozott orvosi indokai, nem tudom ő miért szülte már az első is császárral, de nekem annyira ellenszenves, hogy mutat egy hétköznapi ember számára követhetetlen mintát, közben meg a valódi fizikai megterhelésen, a szülésen soha nem esett át!
5kg-t hízott és 2710g lett a baba, nekem inkább ez a furcsa. A gyerek is már up-date-elt a pocakjában? Én nem tartom egészséges dolognak, hogy az utolsó napig edzett és kb. ahány hó, annyi kilót "szokás" felszedni egy kismamának, szerintem abszolút nem trendi, egészséges, normális ennyivel kevesebbet. De hát az ő gyereke.
Mellesleg én is császárral szültem, de a fájások java kijutott, szóval nem feltétlen ússza meg az ember.
Az hogy császáros a szülés egy dolog.
Nekem az a eltorzítás nem tetszik, hogy természetesnek kellene lenni, hogy egy kismama "csak" 5-6 kg hízhat.
Ez az az állapot, ahol a nőknek igen is többletenergiákkal kell rendelkezniük.
Ez kell a szüléshez és a szoptatáshoz is.
Az 5 meg a 30 kiló hízás között van egy normálisnak nevezhető tartomány olyan 8-12 kiló,nagyon maximum 15.
Mert a 25-30 minden csak nem normális és egészséges.
Egyébrént RR egy idegesitő ribanc,de azzal amit képvisel (egészséges életmód,TESTMOZGÁS) ha nem is teljes mértékben,de egyetértek.És nem érdekel nagyon jól tudom ezért ne is irja le senki,hogy a pénzért (is) csinálja,de ha már 1 kövér embernek erőt és kitartást ad,hogy lefogyjon az máris pozitiv.
Terhesség ,de szülés,szoptatás alatt sem kéne elhagynia magát az embernek teljesen.. olvasok itt hajmeresztő dolgokat,hogy egyesek 100 kilóval esnek teherbe és 130cal mentek szülni. És erről úgy irnak,mintha avilág legtermészetesebb dolga volna. Sokan nincsenek is tisztábna valójában vele,hogy mennyire veszélyes az elhízás.
Még egy valamit tennék hozzá RR témához,az hogy kis súllyal született a gyereke nem függ össze azzal,hogy ő 5 kilót hízott. A gyerek "elveszi ami jár neki",akárhány kiló is legyen az anyuka.+ ha jól tudom nem kell a fehérliszt+a rnegeteg cukor a magzatnak,hogy nagyra nőljön.
Sokan nem értenek a testedzéshez,mert ha értenének tudnák hogy ilyen test eléréséhez egy nagyon jó diéta kell a rengeteg sporton kivül. A nagyon jó diéta fogalma pedig nem koplalást takar. Arról nem is beszélve,hogy a mennyiségen kivül legalább annyira fontos ha nem fontosabb a minőség.
Azt meg remélem sneki nem hiszi el,hogy ők otthon az ápdétes túrórudijukat meg kekszüket zabálják
Többletenergia?:D:D Azt gondolod,hogy minél több háj van rajtad annál könnyebben fogsz szülni vagy annál több tejed lesz? Ez egy méteres baromság.
És nempróbálja bebeszélni sneki,hogy 5 kiló hizás a normális,inkább az anyukák beszélik be maguknak (tisztelet akivételnek),hogy 30 kilót kell hizni meg kettő helyett kell zabálni.
Az én fiam (2800g.)sem lett sokkal nagyobb, mint R.R.-é, pedig én 12 kg híztam terhesség alatt.
Igaz ennek nagy része víz volt és épp ezért 32. héttől fehérje diétán voltam orvosi utasításra.
Szóval ha többet szed fel sem biztos, hogy 5 kg-os gyereket szül.
Amúgy 35 órás volt a szülésen és kevésbé viselt meg, mint a szobatársamat, aki a 3. császár után volt.
Különben én sem csípem R.R. és a kedves férjét, de ne szidjuk azért amiről nem tehet.
Ámulok és bámulok a sok hülyeségen:O
Miért kellene a többletenergia? A gyerek nem a hájadból fog táplálkozni, amíg a pocakodban van, az neki nem oszt, nem szoroz. Ezzel csak azok nyugtatgatják magukat, akik nem képesek mértéket tartani a terhesség ideje alatt. Persze nem akarok ezzel bántani senkit, tudom, hogy nehéz megállni. De meglehet. Én vagyok az élő példa:)
Ha már itt tartunk: én sem emeltem oltárt Rékának, de fogalmam sincs, miért kell utálni. Nem bántott senkit, nem szólt be senkinek, csinálja, amihez ért és kész. Azért, mert jól tartja magát, mert megműttette a melleit vagy mert levetkőzött egy újságnak? Ennyi erővel rengeteg nőt lehetne utálni a világon. Szerintem igenis jó, hogy vannak ilyen emberek, mint ő meg a férje: Magyarországon olyan egészségtelenül étkeznek az emberek, hogy rossz nézni. Sok az elhízott, és a mozgáskultúra meg egyenesen borzalma. És akkor szidják az olyan embereket, akik azt mondják, hogy "Ember, ez így nagyon nem jó!".
Oké, nem egy IQ-fighter, de szerintem nem rossz ember, és jót akar, nem játssza meg magát. És ha valakit érdekel, én is csináltam a tornáját terhesség alatt, az update szerint étkeztem. Szülés után csak pár kiló plusz maradt rajtam, és a gyerkőc is egészséges lett:)
Na mindegy, nem kell megkövezni, csak gondoltam legyen valaki ez ellentáborban is:)
A többletenergia nem a hájat jelenti. Valaki írta itt, hogy a normális hízás a 8-12 kg közt van. Hát nagyon jól írta.
Ez a többlet. Nem a 20-25 kg! Nem a többlet-többlet testsúlyról beszélek, mert azt valóban irtó nehéz visszafogyni, és nagy része háj.
De mindegy is, ki mit gondol. Vannak akik így, én emígy gondolom. Ettől szép a világ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!