Miért mondja mindenki azt Rihannára, hogy nagyképű?
Valamelyik nap beszélgettünk a b.nőmmel és szóba jött Rihanna,és mondta,hogy nagyon megutálta mert nagyképű rib*nc lett
és régen meg ő volt a példaképe...Pont ő rá mondta régen,hogy biztos nem fog elszállni magától...Ha szóba jön Rihanna,egyből mindenkinek az jut eszébe,hogy ronda,beképzelt,Qrva,nagyképű!!!!Én egyáltalán nem tartom nagyképűnek,híres,van pénze,igazából minden sztár beképzelt valamilyen szinten...Jó lehet,hogy változott a stílusa,de attól még nem vált Rib*ncá...Ennyi erővel Miley Cyrus is az?Meg Britney???
Talán mert az?
Britney és Miley szerintem nem ugyanilyen. Britney bár változott de lényegében ugyanolyan mint volt. Miley hát ő sem nagyképűségben változott, hanem vadabbra vette a figurát, és már előtte is elég nagyképű volt szerintem, aki szerette az most is.
Rihanna ellenben tényleg nagyot változott nagyképűség terén, nézz csak meg egy akármilyen videót, vagy bármit róla (ami nem videóklip meg stb megrendezett helyzet)
Ráadásul a stílusa is olyan, hogy ez valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon irritálja.
igaza van a másodiknak
gondolj csak bele pl: Shakira, természetes a hangja is szuper, kiáll a színpadra egy egyszerű gatyában és polóban és nem cipel magával kamionnyi díszletet mint pl lady gaga
akinek van tehetsége, annak nem kell műrib.cá vállnia
Abban,hogy változott teljesen egyetértek mindenkivel.
De ennyire nagyképűnek gondoljátok????
Én nem látom annyira nagyképűnek,mondjuk kinek mi a nagyképűség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!