Szerintetek nem hízott meg undorító módon Czene Attila?
Az szólja le először, aki maga is csúcsformában van és kevesebb 90 kilónál...
Ezt a sok rosszindulató ******! Hol élünk? mi a ***** köze van hozzá mindenkinek, hogy meghízott CA? Nem teljesen mindegy nektek?...
Eléggé elhízott, pláne hogy most még kopasz is és így alig ismertem meg.
"Az szólja le először, aki maga is csúcsformában van és kevesebb 90 kilónál...
Ezt a sok rosszindulató ******! Hol élünk? mi a ***** köze van hozzá mindenkinek, hogy meghízott CA? Nem teljesen mindegy nektek?..."
Mi ez az az szólja le először szöveg? Nem teljesen mindegy neked, hogy ki mondja ki nyíltan a tényeket? Nem értem, mit vagy úgy felháborodva. Meghízott, le van borotválva a feje, igenis döbbenet, mert nem ilyennek ismertük meg. Ez hol leszólás?
Valószínüleg már nem olvassátok el mindannyian ezt, akik itt fikáztátok Czene Attilát pár éve...
2010-2011-ben naponta jártam látogatni az unokatestvéremet a Kékgolyó utcába (gyengébbek kedvéért ez az Országos Onkológiai Intézet), ott találkoztam vele néhányszor. Beteg volt, csak mivel nem mondta el a Blikknek meg a Hot magazinnak, ti nem tudtatok róla, hanem azonnal lefikáztátok, hogy milyen igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!