Csak nekem kezd unalmas lenni Rihanna evvel a túlzott szexuális táncaival, meg a provokativ öltözködésével?
Én imádom Rihannát! Figyelj már, mekkora slágereket alkotott! Umbrella, Only girl, What's my name, Love the way you lie, Shut up and drive, Te amo, Rude boy! Az hogy neked nem tetszik, attól még nem lesz unalmas!És valaki mondta, hogy a karrierje elején aranyos volt még. persze hogy aranyos volt! 17 éves tinicsaj volt, most pedig egy 23 éves nő! Nem lesz többé aranyos és ez így van jól!
13/L
egyetértek, rohadt uncsi az egész és mostanában bébábbnál bénább számokat ad ki.
nem értem miért csinálja kinek teszik így ez nem minőség
régen én is szerettem, de mióta ilyen 'ribi' (ezt a szót a többi 'ribi'-től vettem...) unom
MÉGHOGY MILYEN NAGYOKAT ALKOTOTT! najó: umbrella, don't stop the music és a shut up and drive az tényleg jó mert azok a jó időszakából vannak de ENNYI.
figyi a lovet the way you lie csak egy grammyt nyert
only girl és what's my name - tök ugyanolyan, semmi változatosság, uncsi
rude boy - egoista egy klip, és a szám is
ÉN SZERETNÉK TŐLE VALAMI KOMOLYAT HALLANI, MERT A HANGJA ALAPJÓ, DE HA ÍGY FOLYTATJA AKKOR CSÁÓ
Only girl in the world és a What's my name abszolút nem ugyanolyan. A rude boy nem értem mitől egoista -.-
Amúgy Rihanna 2010-ben az évtized énekesnője volt, szval ennyit erről! Amúgy a Rude boy igenis nagy sláger, a Love the way you lie-t pedig még mindíg nyomatják a rádiókban, ugyanúgy, ahogy az S&M-et, a What's my name-et, és az Only girl-t. A Loud eladása is az egekben állt. És ha ti nem szeretitek, attól még nem dől össze a világ, van elég rajongója nélkületek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!