Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fizettetek már/fizetnétek egy...

Fizettetek már/fizetnétek egy aláírásért?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy ebayen, de még vaterán is árulnak mindenfélét, vaterán nagyon durva árakon, nyilván nem kell senkinek. De ha csak kétszáz forint lenne is, fizetnétek érte, hogy valaki elküldi nektek? Van jópár aláírásom, de éppen az a jó bennük, hogy kötődik hozzájuk valami személyes emlék, hogy váltottunk pár szót, vagy várni kellett egy csomót, na meg, hogy én kaptam. De ha csak úgy "használtan" veszed, vagy akár ha válaszborítékban személyesen te kapod, az akkor se ugyanolyan, nem?
2011. febr. 21. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
De!
2011. febr. 21. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:
És nagyjából mennyit fizettél érte? Vagy honnan szerezted?
2011. febr. 21. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fizettem érte,nem is fogok!A kommented végére írtam azt,hogy de,mert teljes mértékben egyet értek vele,ha úgy veszel egy aláírást már tényleg nem ugyanolyan..
2011. febr. 21. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
én mondjuk fizetnék egy dedikált beatles bakelitért, de másért nem:D. 18L
2011. febr. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!