Az a kérdésem hogy az alábbi bandákból ki a kedvencetek majd lent írom?
JD egy kicseszettnagy gyökér. Ez volt a szubjektív része.
JD atomszar zenész. Ez volt a tényszerű része.
Ja, amúgy egyik bandában sincsenek igazán érdekes karakterek és zenészek szerintem. Zenélni éppenséggel legtöbbjük tudna (Korn kivétel), de ez nem változtat azon, hogy egyik bandától sem hallottam még egyetlen egyedinek vagy újszerűnek mondható megmozdulást sem. Pedig eléggé jól ismerik mindegyik zenekart.
Na, mielőtt elküldtem a választ, mégis eszembe jutott valami: Jim és Mick ikerszólója a The Pulse of the Maggots-ban üt. Remek csapatmunkára vall, főleg mivel ha jól emlékszem élőben is tökéletesen el tzdják játszani.
Szori, hogy ennyit írok, de nem jut eszembe minden amit írni akarok egyszerre. SZóval a másik válaszolónak:
Érdemes azért meghallgatni Head friss szólóalbumát, azon hallhatod, hogy végülis azért a Korn hangzása nagyban függöt tőle. Nem is beszélve Fieldy basszusjátékáról, ami szintén sokat tesz hozzá ahhoz, hogy a Korn Korn legyen.
Nem tudom végülis, lehet mondani, hogy mivel utálom a Kort, nem korrekt a véleményem (tán így is van), de szerintem abszolút mindenki hozzátett, és tény, hogy Head után megváltozott. De ebben valószínüleg az is közrejátszik, hogy JD állítólag kiadta magából a negatív érzéseit, vagy mifene.
Így jobban belegondolva nem vágom mi a szart akartam kihozni ebből. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!