Ki a kedvenced, miért?
A vv4-ből kiket szeretsz? Miért? Van akit esetleg utálsz?
Az én kedvencem Alekosz. Hogy miért? Mert egy arc és utánozhatatlan. A poénjai nagyon jók és szerintem nem szarkeverő. Szerintem ezek a csajozós dolgai úgy jók ahogy vannak. Kész sztár:D Mit ne mondjak! Egy , egy arc! Mint Király L. Norbert. Hajrá Alekínnyó!
UI:Míndíg minden körülmények között válaszolj erre a kérdésre! :D
Ha nem haragszol most mindenkit jellemzek aki eszembe jut :)
Anikó - az elején mondom huha, jo csaj, most már seggnyaló síroszáju p*csa lett...
Olivér - végre kiesett :D szarkavaró volt...
Alekosz - kifekszek tőle XD
Szandika - tőle is :'D
Éva - szimpiii :D
Laci - emberként egyetlen értékelhető ember! Rendes normális pasi! :)
Gigi - szépcsaj, aranyosak ahogy összejöttek a Jerzyvel
Béci - kiejtette az Oliévrt innentől favorit xD de amugy szimpi, szeretem :)
Jerzy - semleges, de jó ahogy összejöttek Gigivel aranyosak :P
Gombi - szerintem b*zi, de azért rendes pasi :P
Na én ilyen pozitív ember vagyok!!! :D
Lehet, hogy meglepo, de nekem Szandika a legszimpatikusabb. Nyilatkozatai alapjan nem buta. Csunyan szetmutette az arcat, ami hatalmas onbizalomhianyra es testkepzavarra van, de ettol fuggetlenul nem olyan hulye, mint elsore latszik, sot. Nekem Eva is eleg szimpatikus. Alekosztol ki voltam eloszor, hogy ilyen nem normalis, flugos ember nincs, de vegulis a fiuk kozul meg o a legnormalisabb es oszinte.
A tobbiek vagy semlegesek, akikrol vegyes pozitiv-negativ kepem alakult ki (pl. Aniko, Gombi) vagy nem birom oket.
Nekem Béci a kedvencem. Első pillanattól fogva nagyon szimpatikus volt, tetszett amilyen pozitív volt a párbajon, tetszik a magabiztossága, és jók a szövegei, és a mozgása meg a hangja sem az utolsó. :)
Szandikát is szeretem, mert nagyon nagy arc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!