Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a kedvenced, miért?

Ki a kedvenced, miért?

Figyelt kérdés

A vv4-ből kiket szeretsz? Miért? Van akit esetleg utálsz?

Az én kedvencem Alekosz. Hogy miért? Mert egy arc és utánozhatatlan. A poénjai nagyon jók és szerintem nem szarkeverő. Szerintem ezek a csajozós dolgai úgy jók ahogy vannak. Kész sztár:D Mit ne mondjak! Egy , egy arc! Mint Király L. Norbert. Hajrá Alekínnyó!

UI:Míndíg minden körülmények között válaszolj erre a kérdésre! :D

2011. febr. 12. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem Éva, Anikó, Béci, Alek a kedvenc... birom őket nagyon nekem szimpik...és akit utálok az most esett ki xD Olivér
2011. febr. 12. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem haragszol most mindenkit jellemzek aki eszembe jut :)

Anikó - az elején mondom huha, jo csaj, most már seggnyaló síroszáju p*csa lett...

Olivér - végre kiesett :D szarkavaró volt...

Alekosz - kifekszek tőle XD

Szandika - tőle is :'D

Éva - szimpiii :D

Laci - emberként egyetlen értékelhető ember! Rendes normális pasi! :)

Gigi - szépcsaj, aranyosak ahogy összejöttek a Jerzyvel

Béci - kiejtette az Oliévrt innentől favorit xD de amugy szimpi, szeretem :)

Jerzy - semleges, de jó ahogy összejöttek Gigivel aranyosak :P

Gombi - szerintem b*zi, de azért rendes pasi :P

Na én ilyen pozitív ember vagyok!!! :D

2011. febr. 13. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy meglepo, de nekem Szandika a legszimpatikusabb. Nyilatkozatai alapjan nem buta. Csunyan szetmutette az arcat, ami hatalmas onbizalomhianyra es testkepzavarra van, de ettol fuggetlenul nem olyan hulye, mint elsore latszik, sot. Nekem Eva is eleg szimpatikus. Alekosztol ki voltam eloszor, hogy ilyen nem normalis, flugos ember nincs, de vegulis a fiuk kozul meg o a legnormalisabb es oszinte.

A tobbiek vagy semlegesek, akikrol vegyes pozitiv-negativ kepem alakult ki (pl. Aniko, Gombi) vagy nem birom oket.

2011. febr. 13. 06:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Lacit kihagytam. O is nagyon normalis.
2011. febr. 13. 06:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem Béci a kedvencem. Első pillanattól fogva nagyon szimpatikus volt, tetszett amilyen pozitív volt a párbajon, tetszik a magabiztossága, és jók a szövegei, és a mozgása meg a hangja sem az utolsó. :)

Szandikát is szeretem, mert nagyon nagy arc. :)

2011. febr. 13. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
szandika őszinte gombi a lopakodó
2011. febr. 14. 17:07
 7/10 A kérdező kommentje:
:D
2011. febr. 14. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem Oliver volt a kedvencem. Szandika aranyos, csak neha olyan furcsa... Anikot nem szeretem, nagyon megjatsza magat, szerintem. Alekosznak birom a dumajat! Eva o jo, szeretem, mitdig megmondja a tutit, csak gyorsan mesertodik. Gombi.. meg nem nagyon csinalt semmit, amiert tudnek rol avalamilyen velemeny irni.. Gigi nem nagyon ntetszik, de nem tom, miert... Beci- helyes, de Olivernek jobben orultem volna! :D Jerzy-o aranyos :) Laci-elegge elmegy, kedves, es vicces, ha felhuzza magat(tojas.. :D ) remlem, nem hagytam ki senkit! :)
2011. febr. 15. 11:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem!!
2011. febr. 15. 18:58
 10/10 anonim válasza:
Mindig minden korulmenyek kozott Alekosz:-)
2011. febr. 17. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!