Mi a véleményetek Bakács Tibor új nyilatkozatáról?
Ő lesz a Pick szalámi reklámarca?
amúgy a kérdésre válaszolva, nagyon helyes h ezt mondta (ha más is lophat "megélhetési bűnözőként" akkor ő miért nem?)
Szerintem meg menjen a Bakács a jó büdös 3,14csába. Nálam a megélhetési bűnözés nem a téliszalámi lopásnál kezdődik. Aki megeszik a vevőtérben 1-2 zsemlét, esetleg mellé 1 pohár tejet, kakaót, az igen, az az éhség miatt teszi. Az ilyeneket nem is szokták "elkapni", főleg akkor, ha nem züllött a kinézete.
Nálunk is van egy szupermarket, ahová eddig rendszeresen járt egy sokgyerekes család, minden reggel oda vitte anyuka a gyerekeket enni, kiflit, kakaós csigát, sajtos pogácsát, míg aztán rá nem untak a biztonsági őrök, meg az áruház vezetői. Soha semmit nem vettek, odamentek megreggeliztek, aztán csá. Egyetértek a 20.000 ft-os értékhatár eltörlésével is. A mindennapos vásárlásoknál nem szoktunk ilyen összeg felett fizetni, akkor minek tettük meg? És minden 19.990 ft-os cuccot simán el lehetett lopni? És ebbe sok minden belefér: MP3, DVD lejátszó, mobiltelefon, kilószám a legdrágább kávé, legelőkelőbb ital, és lehetne sorolni.
Ja, és nem olvastam végig a cikket, mert égnek állt a hajam, és féltem, ki is hullana, ha végigolvasnám.
Teljesen mindegy mit hazudik...akkor is egy szánalmas alak.
Mi is szegények vagyunk,néha túlságosan is szegények,de nem lopnék....főleg nem PICK szalámit.
Megélhetési??? :O
Ez rossz vicc.
Mi lett a Megaszaros millákkal? Pick-részvényekre költötte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!