Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Orbán V. miniszt...

Mit gondoltok Orbán V. miniszterenök politikai nyilatkozatáról és kifüggesztéséről?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

A nyilatkozat provokatív vagy trágár.

A nyilatkozat más szempontból is szabályszegő,illetve ellenőrizendő.

2010. júl. 6. 09:11
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Ha én azt leírnám rögtön törölnének...
2010. júl. 6. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

Ornán kerd hasonlítani Rákosira.

Érzi a Fidesz a vesztét, és elkezdte a bebetonozást.

Nagy bajban lesznek, mert a nagytőke bezsarólta őket és így az embereken akarnak húzni. Persze burkoltan.

Az önkormányzati választások után olyan intézkedések jönnek, amik megnyesegetik a szocrendszer és a jóléti rendszerünket, és tálcán adják át a sarcot a tőkének.

" ami egyszerűen zsebre teszi, és semmit nem csepegtet tovább a társadalom felé. Az az, bizonyos dolgok fizetősek lesznek az eü ben, aminek az árát megkapja a tőke hogy versenyképesebb legyen, de a béred marad a mostani szinten. Aztán meg ha az eü szolgáltatást igénybe kell hogy vegyed fizesd ki a semmiből.

Olyan inflációt fognak gerjeszteni aki "a" jó a tőkének mert olcsóbb lesz az itteni termelés, "b rosz a lakosságnak mert mindennek felmegy az ára.

Nem is vártam mást a fidesztől.

2010. júl. 6. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
33%

Ocsmány dolognak tartom.

Gondolj bele, mi lett volna ha az MSZP akart volna ilyet...

Nagyon szomorú és lehangoló, hogy megint nem azzal foglalkoznak amivel kellene. Folytatódik a parlamenti cirkusz, mostmár a jobbikkal együtt. Tegnap ordítoztak, hátatfordítottak, stb.

Nagyon szomorú vagyok, mert semmi sem változik.

2010. júl. 6. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Az a baj, hogy mindig magatokból indultok ki gyűlölködéseitekkel. Remélem a jövő nem az lesz mint az elmúlt 8 év hazugság és rombolás.
2010. júl. 6. 09:29
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Ez egy vicc, mintha ő lenne a király és reklámozni kellene, tényleg még jöhet hozzá a fényképe és szülinapját is nemzeti ünneppé kellen nyilvánítani.

Fontosabb dolga nem lenne a kormánynak jelenleg? Ez kb. a pálinkafőzéssel egy szint. És a Fidesz is ezzel jellemezte magát.

2010. júl. 6. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Én respektálom!Gondolom Ti kb. olyan szinten vagytok mint Siffer Bandi és vele értetek egyet...,nem baj én elfogadom!
2010. júl. 6. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
Kedves ballib, legyen ez a legnagyobb élvezetetek, hogy ezen rágjátok magatokat. Egyébként jellemző rátok, hogy lényegtelen dolgokkal tudtok csak rágódni. Emlegetitek Rákosit. Az is a ti szüleményetek volt ráadásul ha nem tudnátok még ráadásul zsidó srác is volt aki szégyellte a nevét és a Rákosi nevet csak magyarosította.
2010. júl. 6. 10:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Itt is látszik, hogy Orbánt rákosihoz lehet hasonlítani, ha nem tudnád, neki az Orsós az igazi vezeték neve. Még az orra is ferde, tipikus jellemző.
2010. júl. 6. 10:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyetlen baj van ezzel megint: megosztja az embereket.

Nagyon sajnálom ami ebben az országban folyik.

2010. júl. 6. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!