Gyűjtenétek neki ti is?
A gyerek nem tehet arról, hogy az apja tolvaj.
Nem tudom, gyűjtenék-e, de ha a gyereknek nem viselik rendesen gondját - márpedig a gyámhivatal szerintem figyelni fogja őket - akkor úgyis elveszik tőlük.
A gyereket sajnálom, a pasas szánalmas, ráadásul korábban kedveltem, jópofának tartottam, de amit csinált, undorító.
Én a másik kollégájával értek egyet. Miért nem csirke far-hátat lopott? Ha annyira éhes volt, és nincs pénze, evett volna meg 2 zsemlét az üzletben, ha számon kérik, nem akkora égés. Nem szép dolog az sem, de éppen téliszalámit választott, kenyér nélkül?
Millióknak lehetne gyűjtést szervezni, akik örülnek, ha zsíros kenyeret ehetnek. És még ott lesznek a lakáshitelesek, adóssággal, lakás nélkül. Meg a többi szerencsétlen család, akiknek a természeti csapások vitték el mindenüket. Majd pont Settenkedőt fogom sajnálni. Felhozták tegnap a tévében, hogy Antal Imre is milyen csórón halt meg. Igaz, fénykorában ő is jól keresett.
Nem Settenkedő az első elvált férfi az országban, akinek a neje a gyerekekkel maradt a volt közös lakásban, új életet kezdett új szerelemmel, mi lenne, ha mindenki elmenne lopni ennivalót? Én kiakadtam, nem kicsit, nagyon.
És ne várja tőlem senki, hogy essek hasra attól, hogy beismerte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!